Bok z divočáka dle hajného ze „Šlajfu“
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Energie | 2 367 kJ / 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,33 g |
Tuky | 0,25 g |
Vláknina | 7,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 42 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 81,82 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 12. 2016 18:33
1. 2. 2015 19:52
11. 1. 2015 15:43
11. 1. 2015 15:18
10. 1. 2015 18:20
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 4 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 5 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 7 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 12 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 12 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 9 minutami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 10 minutami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 25 minutami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 2 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 3 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 5 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 6 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Blbouny s povidly podle Josefa Maršálka: Kynuté těsto bude nadýchané díky omládku, při vaření oceníte trik s pečicím papírem
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: bok z divočáka zebra z divocaka žebra z divočáka recepty pečený divočák knedlík zelí recepty z divočáka divočák recepty recept na žebra z divočáka sekaná z divočáka recept žebra z divočáka recept kosti z divočáka sekaná z divočáka recept na divočaka sádlo z divočáka bok z divočáka recept peceny bok z divočáka polévka z kostí divočáka recept bok z divočáka pečený divočák se zelím bok s divočáka recept na bok z divočáka
Suroviny: bok z divočáka, cibule, česnek, kmín celý, med, jalovec, koření nové koření, bobkový list, pepř celý, pivo světlé, sádlo, sůl, pepř
Bok z divočáka dle hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0mAN
5 názorů