Smažený hermelín s anglickou slaninou recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí2 porce

Smažený hermelín s anglickou slaninou podávejte s bramborovou kaší. I když vhodné jsou brambory v jakékoliv podobě. Někdo má rád hranolky, tak klidně i ty. K tomu nějaký dobrý dip.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 2 hermelíny
  • 150 g anglické slaniny
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • mletá sladká paprika
  • 1 vejce
  • hladká mouka
  • kukuřičná strouhanka
  • olej na smažení


Způsob přípravy

Hermelíny příčně rozpůlíme a pak i podélně, takže dostaneme 8 půlkoleček. Každý kousek okořeníme z měkké strany solí, paprikou a pepřem a pevně ho obalíme plátkem anglické slaniny. Je-li potřeba, pomůžeme si spíchnutím párátkem.

Pak všechny kusy obalíme postupně v hladké mouce, rozšlehaném vejci a nakonec v jemné kukuřičné strouhance. Ve vyšší vrstvě rostlinného oleje osmažíme hermelínové řízečky z obou stran dozlatova.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Smažený hermelín s anglickou slaninou recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu smažený hermelín anglickou slaninou .
Hledat podobné recepty na internetu jako Smažený hermelín s anglickou slaninou

Kde najít informace



×