Karbanátky plněné žampiony recept

Monika K.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí3 porce

Šťavnaté karbanátky jsou vynikající jak teplé, tak studené.
Se zeleninou nebo pečivem, každému podle jeho chuti.


(celý recept)

Ingredience receptu

  • mleté maso mix– vepřové a hovězí
  • 1 ks červená kuchyňská cibule
  • 1 ks červená kapie
  • žampiony – čerstvé nebo mražené
  • sůl
  • černý pepř – mletý
  • drcený kmín
  • 1 ks vajíčko
  • červená sladká paprika


Způsob přípravy

Mám ráda ve vaření jednoduchost. Ráda peču karbanátky v troubě. Bez tuku.

Oloupeme si červenou cibuli, rozkrojíme ji na malé kousky a dáme do elektrického robota. Přidáme žampiony a kapii.

Vše rozsekáme. Nasekanou směs vmícháme do mletého masa. Osolíme a okořeníme. Přidáme vajíčko a důkladně promícháme.

Vytvarujeme karbanátky a poskládáme je na plech vyložený pečícím papírem. Dáme do trouby a pečeme. Dobrou chuť.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Karbanátky plněné žampiony recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Karbanátky plněné žampiony.
Nebo hledejte podobné podle části názvu karbanátky plněné žampiony .
Hledat podobné recepty na internetu jako Karbanátky plněné žampiony
For Gastro 2022


×