Karbanátky plněné žampiony recept

Monika K.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí3 porce

Šťavnaté karbanátky jsou vynikající jak teplé, tak studené.
Se zeleninou nebo pečivem, každému podle jeho chuti.


(celý recept)

Šťavnaté karbanátky jsou vynikající jak teplé, tak studené. Se zeleninou nebo pečivem, každému podle jeho chuti. ...

Ingredience receptu

  • mleté maso mix– vepřové a hovězí
  • 1 ks červená kuchyňská cibule
  • 1 ks červená kapie
  • žampiony – čerstvé nebo mražené
  • sůl
  • černý pepř – mletý
  • drcený kmín
  • 1 ks vajíčko
  • červená sladká paprika


Způsob přípravy

Mám ráda ve vaření jednoduchost. Ráda peču karbanátky v troubě. Bez tuku.

Oloupeme si červenou cibuli, rozkrojíme ji na malé kousky a dáme do elektrického robota. Přidáme žampiony a kapii.

Vše rozsekáme. Nasekanou směs vmícháme do mletého masa. Osolíme a okořeníme. Přidáme vajíčko a důkladně promícháme.

Vytvarujeme karbanátky a poskládáme je na plech vyložený pečícím papírem. Dáme do trouby a pečeme. Dobrou chuť.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Karbanátky plněné žampiony recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Karbanátky plněné žampiony.
Nebo hledejte podobné podle části názvu karbanátky plněné žampiony .
Hledat podobné recepty na internetu jako Karbanátky plněné žampiony


×