Sdílet:

Jahodová omáčka recept

Lukáš Svítil

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření10 minPočet porcí4 porce

Jahodová omáčka je božská na tvarohové kynuté knedlíky, ale i do koláčů, na dezerty nebo ke zmrzlině. Jahodová omáčka a její recept je k přečtení zde.
(celý recept)

Jahodová omáčka je božská na tvarohové kynuté knedlíky, ale i do koláčů, na dezerty nebo ke zmrzlině. Jahodová omáčka a její recept je k přečtení zde....

Ingredience receptu

  • 1/4 litru vody
  • 10 dkg krystalového cukru
  • 1 celá vanilka nebo balíček vanilkového cukru
  • 40 dkg zralých očištěných jahod
  • 1 dkg maizeny
  • citronová šťáva


Způsob přípravy

Ve vodě rozmícháme cukr, vanilku a necháme povařit. Přidáme očištěné rozmačkané jahody a povaříme.

V trošce vody rozmícháme maizenu, přilijeme k jahodám a necháme povařit. Do hotové omáčky přikapeme citronovou šťávu.

Omáčku dáváme na piškotové nákypy nebo trhance.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Jahodová omáčka recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Jahodová omáčka.
Nebo hledejte podobné podle části názvu jahodová omáčka .
Hledat podobné recepty na internetu jako Jahodová omáčka


×