Chimichurri - bylinková omáčka na steak recept
Adéla S.
Argentinská bylinková omáčka na steak či grilované maso. Rozpalte gril a připravte si ke šťavnatému masu tento delikátní sos. Příprava je velmi jednoduchá a garantujeme, že pokud tuto omáčku jednou ochutnáte, žádné další grilování se bez ní neobejde.
(celý recept)
Ingredience receptu
- 8 g čerstvého oregana
- 20 g červených feferonek
- 30 g hladkolisté petržele
- 20 g česneku
- 30 ml vinného octa
- 200 ml olivového oleje
- 2 g celého černého pepře
- 5 g soli
Způsob přípravy
Nasekané oregano, feferonky, petržel a prolisovaný česnek spojíte s ostatními surovinami a promíchejte.
Další recepty na Chimichurri - bylinková omáčka na steak.
Hledat podobné recepty na internetu jako Chimichurri - bylinková omáčka na steak