Plněná kotleta pivovarského sládka recept
Maso z vnitřní strany okořeníme trochou mletého pepře tří barev a osolíme. Do misky si nasekám na jemno šunku, uzené maso, přidáme vejce, petrželovou nať a hrašku. Dobře promícháme a vznikne nám přiměřeně hustá směs.
Podobné recepty jako Plněná kotleta pivovarského sládka
Hovězí s kyselými okurkami podle tchýňky recept
Postup přípravy receptu. Cibuli nakrájíme na větší kousky, ne na jemno, česnek na plátky a orestujeme. Maso nakrájíme na kousky a restujeme došeda, podlijeme vodou nebo vývarem ale jen do výše masa a dusíme do měkka.
Podobné recepty jako Hovězí s kyselými okurkami podle tchýňky
Hovězí mleté maso se zeleninou
Způsob přípravy. Do hlubší pánve si vložíme mleté hovězí maso. Vařečkou rozprostřeme. Pokapeme sójovou omáčkou a přidáme trochu sladkého kečupu.
Podobné recepty jako Hovězí mleté maso se zeleninou
Hovězí pečeně
Měkké maso vyndáme z hrnce a nakrájíme na plátky. Omáčku zahustíme podle potřeby moukou, krátce povaříme a rozmixujeme tyčovým mixérem . Podle chuti ji nakonec okořeníme paprikou a osolíme.
Podobné recepty jako Hovězí pečeně
Recept Hovězí maso podle pivovarského sládka
Recept Hovězí maso podle pivovarského sládka? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako Recept Hovězí maso podle pivovarského sládka
Hovězí maso ala cibulář recept
Recept na hovězí maso s pořádnou dávkou cibule. Vareni.cz - recepty, tipy a články o vaření.
Podobné recepty jako Hovězí maso ala cibulář
Sladká mrkev podle Zdeňka Trošky recept
Na talíři mrkví polijeme brambory a jako přílohu můžeme dát vařené hovězí maso nebo vejce natvrdo. Poznámka Pan Troška mrkev strouhá nahrubo na slzičky a píše o "mrkvovém krému" (Slováci by to asi nazvali "mrkvový prívarok"), ale my máme raději mrkev strouhanou na kolečka.
Podobné recepty jako Sladká mrkev podle Zdeňka Trošky
Hovězí na paprice
Na oleji si necháme zesklovatět pokrájené cibule, přidáme pokrájené osolené a opepřené maso, smažíme dozlatova za občasného promíchání.
Podobné recepty jako Hovězí na paprice
Maso cibulář
Přidáme maso pokrájené na kostky, osolíme, okořeníme, podlijeme vodou a dusíme. K měkkému masu přidáme kečup, hořčici a několik střiků worchestrové omáčky. Omáčku nezahušťujeme je zahuštěna rozdušenou cibulí.
Podobné recepty jako Maso cibulář
Hovězí guláš recept
Maso necháme několikrát vydusit až na šťávu a znovu podléváme. Až je hovězí maso poloměkké, zalijeme ho větším množstvím vody, přidáme prolisovaný nebo nasekaný česnek, majoránku a dusíme do té doby, až maso zcela změkne.
Podobné recepty jako Hovězí guláš
Cikánská hovězí pečeně recept
Hovězí maso naklepeme, protkneme slaninou, osolíme a opepříme. Cibuli zpěníme na sádle, přidáme maso, opečeme je po všech stranách a přidáme mletou papriku. Podlijeme vodou, přidáme rajčatový protlak, vložíme do trouby a pečeme pod pokličkou do změknutí.
Podobné recepty jako Cikánská hovězí pečeně
Hovězí gulášek
Maso nakrájíme na menší kostičky, cibuli na půlkolečka a česnek na plátky. Sporák zapneme na č. 6. Vepřové sádlo vložíme do hrnce a na něm krátce osmahneme kousky masa (až trochu zhnědnou).
Podobné recepty jako Hovězí gulášek
Guláš z hovězího masa a fazolí recept
Hovězí guláš z kližky Pálivý guláš z hovězího krku na barevných paprikách a chilli papričkách - dnes podle manžela Pečený guláš z hovězích líček
Podobné recepty jako Guláš z hovězího masa a fazolí
Hovězí na žampionech
Na rozehřátém tuku osmažíme cibuli dosklovata. Přidáme na kostky nebo plátky pokrájené, osolené a opepřené hovězí maso, které osmažíme ze všech stran.
Podobné recepty jako Hovězí na žampionech
Roštěná omáčka podle babičky ze Staňkova
Když cibule zesklovatí vložíme maso a po olbou stranách osmahneme. Zalijeme vodou (asi 1 - 1,5 litru), přidáme masox, ještě mletý kmín a necháme pod pokličkou dusit do měkka (cca 1 a 1/2 hodiny podle kvality masa).
Podobné recepty jako Roštěná omáčka podle babičky ze Staňkova
Můj tradiční guláš s paprikou recept
Ve velkém hrnci rozpálíme sádlo, v něm osmahneme cibuli, přidáme maso, mletou sladkou a pálivou papriku a vše krátce osmahneme. Směs zalijeme vývarem, přidáme pokrájenou papriku, koření a sůl a pod pokličkou dusíme na mírném ohni doměkka.
Podobné recepty jako Můj tradiční guláš s paprikou