Cikánská hovězí pečeně
Hovězí maso řádně prošpikované výbornou slaninou jsou základem tradiční pečeně. O dochucení se v tomto receptu skvěle postarají čerstvé papriky a rajčata. S přílohou v podobě vařené rýže či těstovin získáte chutný oběd.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 044 kJ / 1 206 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,97 g |
Tuky | 73,85 g |
Vláknina | 7,04 g |
Cholesterol | 249 mg |
Sodík | 578 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 17,92 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 5. 2023 10:00
Není to nějak málo 20g slaniny? To jsou tak max. 2 malé šplalíčky...
28. 5. 2023 09:58
Není to nějak málo 20g
28. 5. 2023 06:46
Je prima připomenout staré recepty dobrého jídla. Už jsem to nevařila pár let Recept i foto se mi líbí.
5. 10. 2022 19:55
Výborná klasika. Skoro jsem na tento pokrm zapomněla. Takže díky za připomenutí.
26. 11. 2018 18:55
Hned bych si dala. Pěkná fotka.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 2 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 51 minutami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 1 hodinou
Řecké patates
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 3 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 3 hodinami
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
Citronový krém Lemon curd má příjemnou chuť a není moc tučný. Je úžasný na palačinky i na slepování lineckého cukroví
Jak správně špikovat maso? Zůstane pěkně šťavnaté a má výrazně lepší chuť
Další recepty
Tématické fráze: cikánská pečeně cikánská hovězí pečeně cikánská hovězí pečeně recept recepty hovězí maso cikánská pečeně cikánská pečeně s rýží cikánská pečeně recept hovězí pečeně cigánská pečeně hovězí cikanska pečeně cigánská hovězí pečeně hovězí pečeně s rýží cikánská hovězí pečené hovězí hovězí cikánská pečeně recept hovězí pečeně recept hovězí maso recepty cikánské hovězí pecene hovezi pecene recepty recept na cikanskou recept na cikánskou pečeni
Suroviny: hovězí zadní, slanina, sůl, pepř mletý, cibule, olej, paprika sušená sladká, protlak rajčatový, paprika, rajče
Cikánská hovězí pečeně
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QEz7
5 názorů