Hovězí mleté maso se zeleninou recept
Těšíte se na teplou večeři? Vyzkoušejte hovězí maso se zeleninou.
Ingredience receptu
- 500 g hovězí maso - mleté
- 1 ks červená paprika - sladká
- 1 ks pórek
- medvědí česnek - sušený
- 3 stroužky český česnek
- černý pepř - mletý
- koriandr - sušený
- voda
- sójová omáčka
- sladký kečup
Způsob přípravy
Do hlubší pánve si vložíme mleté hovězí maso. Vařečkou rozprostřeme. Pokapeme sójovou omáčkou a přidáme trochu sladkého kečupu.
Posypeme sušeným medvědím česnekem a koriandrem. Zamícháme. Přilijeme vodu. Maso by mělo být ponořené. Vaříme. Během vaření vodu dolíváme.
Po šedesáti minutách přidáme nakrájený pórek a sladkou červenou papriku. Vhodíme pokrájené stroužky česneku. Patnáct až dvacet minut společně povaříme. Průběžně mícháme.
Servírujeme s rýží parboiled. Dobrou chuť.