Domácí sekaná, která nikdy nepraskne. recept
Nakonec utvoříme šišku (nebo 2 menší), kterou dáme na plech, vymazaný sádlem. Do hrnečku si připravíme studenou vodu a povrch sekané kompletně potřeme vodou. Troubu předehřejeme na 200 °C a sekanou asi 10 minut zapékáme, aby se zatáhl povrch. Snížíme teplotu na 180 °C a asi 45 minut pečeme dozlatova
Podobné recepty jako Domácí sekaná, která nikdy nepraskne.
Domácí sekaná, která nikdy nepraskne. fotografie 9 ...
Zpět na recept. Domácí sekaná, která nikdy nepraskne. Lenora32 Lenora32 Lenora32 Lenora32 Lenora32 Lenora32 Lenora32 Lenora32 Předchozí Následující 1 z 8. Předchozí Následující ...
Podobné recepty jako Domácí sekaná, která nikdy nepraskne. fotografie 9 ...
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne - recept: Rohlíky do sekané nakrájíme na kostičky, zalijeme mlékem a necháme mléko vsáknout. Do mísy vložíme maso, rohlíkové kostičky i s mlékem a promícháme.
Podobné recepty jako Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne