Zelný list po maďarsku (Sarma po maďarsku) recept ...
4. 4 až 6 listů hlávkového zelí. 40 g. 40 g sádla. 600-700 g. 600-700 g kysaného zelí. 400-600 g. 400-600 g uzeného vepřového masa. 2 větší nebo 4 malé klobásky maďarského typu (lze vynechat)
Podobné recepty jako Zelný list po maďarsku (Sarma po maďarsku) ...
Maďarský guláš recept
Maďarský guláš se dělá z hovězího, nejlépe z takového masa, které je prorostlé lojem, např. kližka, krk atd. Ta konzistence na konci vaření je krásně rosolovitá, tak to má být! V žádném případě se nezahušťuje, to je taková česká anomálie, a to proto, aby toho bylo víc. A ještě jedna věc, nepleťte si
Podobné recepty jako Maďarský guláš
Maďarský guláš
Vše krátce osmahneme, pak přidáme trochu vývaru, přikryjeme pokličkou a dusíme za občasného zamíchání asi 10 minut. Pak přidáme oloupaná a pokrájená rajčata, špetku sladké i pálivé papriky a kmínu. Vše promícháme a podlijeme vývarem. Znovu maso dusíme až do změknutí. Během této doby podle potřeby ma
Podobné recepty jako Maďarský guláš
Maďarský guláš
Řadíte se mezi milovníky guláše? Pak určitě rádi vyzkoušíte voňavý maďarský! V čem se liší od normálního? Spolu s masem se dusí i rajčata a papriky, které jej ideálně zahustí, takže nemusíte používat mouku či cokoliv jiného na zahuštění.
Podobné recepty jako Maďarský guláš