Drůbeží játra na červeném víně
Drůbeží játra na červeném víně, foto: Pradobroty.cz . Objevte Pradobroty! Lásku k jídlu si hýčkám už od dob, kdy jsem byla malé děvče. Tenkrát mi vařila maminka a školní jídelna. Když jsem vyrostla a osamostatnila se, musela jsem si začít vařit a péct sama. Záhy jsem zjistila, že mě to baví a docela
Podobné recepty jako Drůbeží játra na červeném víně
Pravý zabijačkový guláš, který vyniká chutí masa
Když je maso téměř měkké, přidejte do guláše na kousky nakrájená vepřová játra. Vařte společně ještě asi 10–15 minut a nakonec guláš zahustěte střídou staršího chleba nebo vepřovým mozečkem, které v něm nechte rozvařit. Zabijačkový guláš podávejte s čerstvým chlebem a vychlazeným pivem. Autor: Cooli
Podobné recepty jako Pravý zabijačkový guláš, který vyniká chutí masa