Rybí filety na víně recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí2 porce

Rybí filety na víně s bramborovou kaší a zeleninovým salátem, to by mohl být jednoduchý a poměrně rychlý oběd. Můžete takto připravit třeba tresku, mořského vlka, nebo jinou oblíbenou rybu.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 2 rybí filety
  • 100 ml suchého bílého vína
  • 2 lžíce hladké mouky
  • 1 lžíce rajčatového protlaku
  • 1 lžíce nasekané petržele
  • 1 citron
  • 2 lžíce másla
  • sůl
  • mletý černý pepř


Způsob přípravy

Očištěné filety pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme, a obalíme je v hladké mouce. Ve vyšší pánvi rozpustíme máslo a filety na něm opečeme z obou stran dozlatova.

Do pánve pak přidáme protlak a víno a dusíme ryby do měkka. Podle potřeby můžeme podlít vodou. Když je ryba měkká, přidáme do pánve čerstvou zelenou petrželku a můžeme servírovat-


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Rybí filety na víně recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Rybí filety na víně .
Nebo hledejte podobné podle části názvu rybí filety víně .
Hledat podobné recepty na internetu jako Rybí filety na víně

Kde najít informace



×