Nádivka se slaninou recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření70 minPočet porcí4 porce

Nádivka se slaninou může být samostatným jídlem, nebo ji můžete podávat s pečeným kuřetem jako přílohu.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 4 kousky pečiva (rohlíky, housky)
  • 200 g anglické slaniny
  • 200 ml mléka
  • 50 g másla
  • 4 vejce
  • sůl
  • muškátový oříšek
  • sušený česnek
  • sušená majoránka


Způsob přípravy

Troubu si předehřejeme na 180 stupňů. V misce rozšleháme vejce s mlékem, špetkou soli, muškátového oříšku, majoránky a sušeného česneku. Pečivo nakrájíme na malé kostičky.

V pánvi rozpustíme máslo a přidáme slaninu nakrájenou nadrobno. Za stálého míchání osmažíme slaninu dozlatova.

Pokrájené pečivo zalijeme mlékem s vejci, přidáme slaninu a vše dobře promícháme. Když se tekutina zcela vsákne do pečiva, přendáme nádivku do máslem vymazaného pekáčku a pečeme přibližně 35 až 50 minut.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Nádivka se slaninou recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Nádivka se slaninou.
Nebo hledejte podobné podle části názvu nádivka slaninou .
Hledat podobné recepty na internetu jako Nádivka se slaninou

Kde najít informace



×