Květáková kaše recept

Redakce

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření40 minPočet porcí4 porce

Květák rozebereme na hlavičky a omyjeme. Rozehřejeme si pánev s olejem, na ni dáme nadrobno nakrájenou cibuli a smažíme do sklovata.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1 hlava květáku
  • 1 ks cibule
  • 3-4 vejce
  • 1 hrnek vody
  • olej podle potřeby
  • 1 lžíce kmínu
  • sůl podle potřeby


Způsob přípravy

Květák rozebereme na hlavičky a omyjeme. Rozehřejeme si pánev s olejem, na ni dáme nadrobno nakrájenou cibuli a smažíme do sklovata. Přilijeme vodu, kterou přivedeme k varu. Poté přidáme květák a kmín. Osolíme, opepříme. Přiklopíme pokličkou a necháváme vařit, dokud květák nezměkne.

Mezitím si vyšleháme vejce. Po dovaření slijeme vodu a květák opatrně rozmačkáme, přidáme vejce, promícháme a dáváme na 5 minut zpět na plotnu, kde za občasného míchání vaříme dalších 5 minut. Podáváme s čerstvým pečivem.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Květáková kaše recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Květáková kaše.
Nebo hledejte podobné podle části názvu květáková kaše .
Hledat podobné recepty na internetu jako Květáková kaše

Kde najít informace



×