Bujón čili hovězí vývar recept

Lukáš Svítil

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření180 minPočet porcí4 porce

Bujón čili hovězí vývar je prostě grunt. Už naši předkové věděli, že polévka je základ všehomíra. Zde vám předkládáme jednu za variant, tu snadnou, na hovězí vývar.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 3/4 kg hovězího masa z plece nebo hrudi
  • 1/4 kg řídkých kostí
  • 2 litry vody
  • sůl
  • 8 dkg kořenové zeleniny
  • 1 cibule
  • pepř
  • 4 žloutky


Způsob přípravy

Hovězí maso omyjeme, rozkrájíme, přidáme omyté řídké kosti (nikoli morkové), zalijeme studenou vodou a pomalu přivedeme do varu.

Po hodinovém varu přidáme očištěnou a omytou zeleninu, cibuli, pepř, sůl a potom pod pokličkou pomalu vaříme. Celkem vaříme 2 až 3 hodiny.

Uvařenou polévku přecedíme. Do talířů dáme celé žloutky, zalijeme horkou polévkou a podáváme.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Bujón čili hovězí vývar recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Bujón čili hovězí vývar.
Nebo hledejte podobné podle části názvu bujón čili hovězí vývar .
Hledat podobné recepty na internetu jako Bujón čili hovězí vývar

Kde najít informace



×