Přepuštěné máslo recept

Tomáš Rohlena

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření15 minPočet porcí10 porcí

Přepuštěné máslo má tu velkou výhodu, že na něm můžeme bez problémů smažit a nepřepálí se. Kromě toho nám vydrží i tři týdny bez ledničky.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 250 g másla
  • 1 uzavíratelný plastový sáček
  • hrnec s horkou vodou


Způsob přípravy

Máslo rozbalíme a zavřeme ho neprodyšně do plastového sáčku. Ten pak vložíme do vroucí vody a zvolna vaříme tak dlouho, až se máslo úplně rozpustí (trvá to přibližně 5 minut).

Ze sáčku máslo pak přes sítko vyložené papírovou utěrkou scedíme do nádoby. Syrovátku, která zůstala v sítku vyhodíme a v nádobě nám zůstane jen přepuštěný tuk.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Přepuštěné máslo recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Přepuštěné máslo.
Nebo hledejte podobné podle části názvu přepuštěné máslo .
Hledat podobné recepty na internetu jako Přepuštěné máslo


×