Králík z Provence recept
Postup přípravy receptu. Jednotlivé porce osolíme, opepříme, pomažeme hořčicí, posypeme provensálským kořením a každou zvlášť obalíme plátkem slaniny. Vložíme do pekáče s troškou oleje, nakrájenými cibulkami, podlijeme vínem a zakryté pečeme při 180°C. Když je maso téměř měkké, odklopíme a dopečeme
Podobné recepty jako Králík z Provence
Zvěřinový špíz s brusinkovou omáčkou recept
Postup přípravy receptu. Maso nakrájíme na kousky velikosti soust, cibuli na osminky, a žampiony na čtvrtky. Maso naložíme minimálně na hodinu do marinády z uvedených surovin. Mezitím na oleji mírně opečeme žampiony tak, aby zůstaly šťavnaté. Maso vyjmeme z marinády, osolíme a napichujeme střídavě s
Podobné recepty jako Zvěřinový špíz s brusinkovou omáčkou
Králík na zelí recept
Postup přípravy receptu. Králíka naporcujeme dle počtu osob, osolíme - mírně, opepříme. Na pánvi rozehřejeme olej, zprudka opečeme kousky králíka do růžova z obou stran. Do pekáčku si dáme lehce opláchnuté zelí, na něj naskládame porce králíka, dáme plátky slaniny, čerstvé bylinky, nahrubo nakrájeno
Podobné recepty jako Králík na zelí
Hovězí Wellington recept
Slavnostní úprava hovězí svíčkové v listovém těstě. Vareni.cz - recepty, tipy a články o vaření.
Podobné recepty jako Hovězí Wellington