Vepřové na paprice recept

Redakce

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Vepřové na paprice chutná výborně s rýží. Ale pokud jste milovníky houskových knedlíků, tato skvělá omáčka s vepřovým masem bude k nim přesně to pravé.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 600 g vepřového masa
  • 150 ml smetany
  • 1 cibule
  • 3 lžíce mleté sladké papriky
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 300 ml silného vývaru
  • 2 lžíce rostlinného oleje


Způsob přípravy

Vepřové na paprice chutná výborně s rýží. Ale pokud jste milovníky houskových knedlíků, tato skvělá omáčka s vepřovým masem bude k nim přesně to pravé. V kastrole osmažíme na oleji nadrobno nakrájenou cibuli až zesklovatí. Pak k ní přidáme vepřové maso nakrájené na kostky a osmahneme ho prudce po všech stranách. Nyní přidáme papriku, promícháme, velmi krátce zpěníme a vše zalijeme trochou vývaru.

Okořeníme mletým pepřem a přikryté dusíme maso v omáčce do měkka. Podle potřeby občas zamícháme a podléváme vývarem. Když je maso měkké, omáčku zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody a ještě krátce povaříme. Nakonec do už hotové omáčky přidáme smetanu, promícháme a podle potřeby osolíme a opepříme. Fotografie: Mediawiki.org


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Vepřové na paprice recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Vepřové na paprice .
Nebo hledejte podobné podle části názvu vepřové paprice .
Hledat podobné recepty na internetu jako Vepřové na paprice

Kde najít informace



×