Polévka z mungo fazolí recept

Dana F.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí3 porce

Obohaťte si zimní jídelníček o výživné luštěniny. Vyzkoušejte polévku z fazolí mungo, která je velmi vydatná a v kombinaci s kadeřávkem má skvělou chuť.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 200 g fazolí mungo,
  • 200 g kapusty kadeřávek,
  • 1 cibule,
  • 1 mrkev,
  • 2 stroužky česneku,
  • lžička kari,
  • 2 litry vývaru,
  • hrst provensálských bylinek,
  • sůl


Způsob přípravy

Den dopředu namočíme fazole. Nakrájíme na drobno cibuli a v hrnci ji osmažíme na oleji dorůžova. Přidáme nakrájený česnek, kari a bylinky a ještě krátce restujeme.

Přilijeme vývar a přidáme propláchnuté fazole a oloupanou a pokrájenou mrkev. Vaříme zhruba půl hodiny dokud fazole nezměknou a v případě potřeby doléváme vodou.

Když fazole změknout přidáme ještě nakrájený kadeřávek a pět minut povaříme. Polévku dochutíme solí a můžeme podávat.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Polévka z mungo fazolí recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Polévka z mungo fazolí.
Nebo hledejte podobné podle části názvu polévka mungo fazolí .
Hledat podobné recepty na internetu jako Polévka z mungo fazolí

Kde najít informace



×