Zelené fazolky se slaninou recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí2 porce

Zelené fazolky se slaninou jsou vyhledávanou přílohou ke steaku. Ale hodí se i k jinému a jinak připravenému masu. Můžete použít fazolky čerstvé, ale i mražené.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 300 g zelených fazolek
  • 500 ml masového vývaru
  • 150 g anglické slaniny
  • 1 lžíce oleje
  • sůl
  • mletý barevný pepř


Způsob přípravy

Fazolky vhodíme do vroucího vývaru a povaříme 5 minut. Pak vývar scedíme.

Mezitím si na oleji osmažíme na drobné kostičky nakrájenou slaninu pěkně dozlatova. Uvařené fazolky přidáme ke slanině, promícháme, okořeníme pepřem a osolíme, je-li to třeba.

Krátce a za stálého míchání osmahneme fazolky společně se slaninou. Tak dlouho, aby byly "na skus".


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Zelené fazolky se slaninou recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Zelené fazolky se slaninou.
Nebo hledejte podobné podle části názvu zelené fazolky slaninou .
Hledat podobné recepty na internetu jako Zelené fazolky se slaninou

Kde najít informace



×