Mořská štika na tymiánu recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí2 porce

Mořská štika na tymiánu, podávaná třeba s bramborovou kaší a zeleným salátem, je lehký a rychlý oběd. Tento recept se hodí i pro jinou vaši oblíbenou rybu.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 2 filety mořské štiky
  • 2 lžíce másla
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 stroužek česneku
  • 2 snítky tymiánu
  • mletý barevný pepř
  • mořská sůl


Způsob přípravy

Očištěné filety mořské štiky osolíme, opepříme a položíme na pánev, ve které jsme zahřáli máslo a olej. Přidáme tymián, stroužek česneku a zvolna ryby opékáme .

Když jsou ryby z obou stran propečené, odstraníme česnek i tymián a hned je s vybranou přílohou podáváme. Na talíři je můžeme doplnit plátkem citronu.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Mořská štika na tymiánu recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Mořská štika na tymiánu.
Nebo hledejte podobné podle části názvu mořská štika tymiánu .
Hledat podobné recepty na internetu jako Mořská štika na tymiánu

Kde najít informace



×