Mořská štika na tymiánu recept
HanaRohlenová
Mořská štika na tymiánu, podávaná třeba s bramborovou kaší a zeleným salátem, je lehký a rychlý oběd. Tento recept se hodí i pro jinou vaši oblíbenou rybu.
(celý recept)
Ingredience receptu
- 2 filety mořské štiky
- 2 lžíce másla
- 2 lžíce olivového oleje
- 1 stroužek česneku
- 2 snítky tymiánu
- mletý barevný pepř
- mořská sůl
Způsob přípravy
Očištěné filety mořské štiky osolíme, opepříme a položíme na pánev, ve které jsme zahřáli máslo a olej. Přidáme tymián, stroužek česneku a zvolna ryby opékáme .
Když jsou ryby z obou stran propečené, odstraníme česnek i tymián a hned je s vybranou přílohou podáváme. Na talíři je můžeme doplnit plátkem citronu.
Další recepty na Mořská štika na tymiánu.
Hledat podobné recepty na internetu jako Mořská štika na tymiánu