Sdílet:

Kaštanová nádivka recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Kaštanová nádivka a velký pečený krocan. Tak to asi všichni známe. Ale tuhle skvělou nádivku z jedlých kaštanů můžete použít i když nadíváte kuře.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 300 g oloupaných a uvařených kaštanů
  • 200 g bílé veky
  • 80 g slaniny
  • 3 vejce
  • 1 lžíce olivového oleje
  • sůl
  • mletý pepř
  • čerstvá zelená petržel
  • mléko


Způsob přípravy

Veku nakrájíme a pokropíme mlékem. V míse ušleháme lžíci oleje se žloutky, přidáme nadrobno nasekané kaštany, nakrájenou slaninu, nakrájenou petržel, špetku soli a pepře.

Vše promícháme a do směsi přidáme rozmočenou veku. Znovu zamícháme a nakonec opatrně vmícháme tuhý sníh z bílků.

Hotovou nádivkou naplníme kuře nebo ji dozlatova upečeme v pekáčku.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Kaštanová nádivka recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Kaštanová nádivka.
Nebo hledejte podobné podle části názvu kaštanová nádivka .
Hledat podobné recepty na internetu jako Kaštanová nádivka

Kde najít informace



×