Domácí rajčatová passata recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření90 minPočet porcí10 porcí

Domácí rajčatová passata se hodí k italské kuchyni. Ale určitě nejen tam.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • zralá rajčata
  • voda


    Způsob přípravy

    Rajčata omyjeme, nasypeme je do většího hrnce, lehce je podlijeme a na mírném ohni je dusíme, dokud se úplně nerozvaří. Během této doby je mícháme a je-li nutné, i podléváme. Rozvařená rajčata mají mít téměř hustou konzistenci.

    Připravíme si čisté menší zavařovací sklenice. Rozvařená rajčata propasírujeme přes husté síto, nalijeme do sklenic a zavíčkujeme.

    Zavařujeme při teplotě 80 stupňů asi 20 minut.


    Přidat komentář

    Pro přidání komentáře k Domácí rajčatová passata recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


    Jméno a příjmení:

    Váš komentář:

    Další recepty na Domácí rajčatová passata.
    Nebo hledejte podobné podle části názvu domácí rajčatová passata .
    Hledat podobné recepty na internetu jako Domácí rajčatová passata

    Kde najít informace



    ×