Domácí rajčatová passata recept
HanaRohlenová
90 min10 porcí
Domácí rajčatová passata se hodí k italské kuchyni. Ale určitě nejen tam.
(celý recept)
Ingredience receptu
- zralá rajčata
- voda
Způsob přípravy
Rajčata omyjeme, nasypeme je do většího hrnce, lehce je podlijeme a na mírném ohni je dusíme, dokud se úplně nerozvaří. Během této doby je mícháme a je-li nutné, i podléváme. Rozvařená rajčata mají mít téměř hustou konzistenci.
Připravíme si čisté menší zavařovací sklenice. Rozvařená rajčata propasírujeme přes husté síto, nalijeme do sklenic a zavíčkujeme.
Zavařujeme při teplotě 80 stupňů asi 20 minut.
Další recepty na Domácí rajčatová passata.
Hledat podobné recepty na internetu jako Domácí rajčatová passata