Italská rajčatová polévka recept

Redakce

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření40 minPočet porcí4 porce

Italskou rajčatovou polévku podáváme jako lehkou večeři po celý rok, nebo jako svačinu pro zahřátí ve studených zimních dnech.

Do pánve s trochou olivového oleje vhodíme stroužky česneku a krátce opečeme.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1 rajský protlak
  • 0,5 kostky zeleninového bujónu
  • trocu olivového oleje
  • 2 stroužky česneku
  • 1 sklenice nakládaných rajčat
  • čerstvá bazalka
  • 3 snítky oregana
  • cukr
  • mletý černý pepř
  • sůl
  • 1 balení mozzarelly


Způsob přípravy

Italskou rajčatovou polévku podáváme jako lehkou večeři po celý rok, nebo jako svačinu pro zahřátí ve studených zimních dnech. Do pánve s trochou olivového oleje vhodíme stroužky česneku a krátce opečeme. Vvjmeme česnek a do oleje přidáme nakládaná rajčata bez nálevu, nakrájenou bazalku a společně dusíme asi 20 minut.

Potom přidáme rajčatový protlak,zeleninový bujón, oregano, pepř, sůl a cukr dle chuti, dolijeme vodou a vše ještě krátce povaříme. Polévka by měla být hustší. Můžeme servírovat s nakrájenou mozzarellou a opečenou bagetou.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Italská rajčatová polévka recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Italská rajčatová polévka.
Nebo hledejte podobné podle části názvu italská rajčatová polévka .
Hledat podobné recepty na internetu jako Italská rajčatová polévka


×