Karbanátky z mletého masa recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí4 porce

Karbanátky z mletého masa hovězího i vepřového mají výbornou chuť ještě umocněnou vybraným kořením. Podáváme je třeba s bramborovou kaší.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 250 g hovězího masa
  • 250 g vepřového masa
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 2 vejce
  • 1 rohlík
  • mléko
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • nasekaná zelená petrželka
  • rostlinný olej na smažení


Způsob přípravy

Maso umeleme na masovém strojku a promícháme. Rohlík namočíme do mléka a když změkne, vymačkáme mléko a vlhkou střídku přidáme k masu. Promícháme a postupně přidáme do směsi nasekanou cibuli, zelenou petrželku, utřený česnek a vejce. Znovu pečlivě promícháme a nakonec okořeníme solí a pepřem.

Z hotové masové směsi vytvoříme mokrýma rukama karbanátky a smažíme je na rozpáleném oleji z obou stran. Po usmažení masové karbanátky necháme odkapat na papírových utěrkách a můžeme podávat.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Karbanátky z mletého masa recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Karbanátky z mletého masa.
Nebo hledejte podobné podle části názvu karbanátky mletého masa .
Hledat podobné recepty na internetu jako Karbanátky z mletého masa


×