Polévka z telecího masa recept

Lukáš Svítil

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření120 minPočet porcí4 porce

Polévka z telecího masa patří mezi klenoty klasické evropské kuchyně, kterou díky tomuto receptu můžete mít rovnou doma.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 3 dkg tuku
  • 8 dkg cibule
  • 20 dkg telecího masa
  • sůl
  • 1 1/2 litru vody
  • 10 dkg různé kořenové zeleniny
  • 5 dkg čerstvých hub nebo 1/2 dkg sušených hub
  • pepř
  • trochu zelené petržele


Způsob přípravy

Na rozpuštěném tuku zpěníme nastrouhanou cibuli. Telecí maso omyjeme, umeleme, dáme na zpěněnou cibuli, osolíme a dusíme ve vlastní šťávě.

Když se šťáva vydusila, zalijeme horkou vodou, přidáme očištěnou, umytou a nastrouhanou zeleninu, umyté rozsekané houby, několik zrnek mletého pepře a vaříme, až všechno změkne.

Do hotové polévky přidáme sekanou zelenou petržel.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Polévka z telecího masa recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Polévka z telecího masa.
Nebo hledejte podobné podle části názvu polévka telecího masa .
Hledat podobné recepty na internetu jako Polévka z telecího masa

Kde najít informace



×