Velikonoční jidáše recept
Po upečení ještě horké potřeme mašlovačkou rozehřátým horkým medem. Kdo ho nerad, posype jidáše moučkovým cukrem. Z této várky je asi 45-50 ks - samozřejmě záleží jen na vás, jak velké budete dělat - nám to vyhovuje takto. Poznámka od kuchařky. Recept je z Velikonoční kuchařky a dělám každý rok. Dne
Podobné recepty jako Velikonoční jidáše
Knedlíky houskové postup při výrobě tvarování recept ...
Knedlíky po pár minutách varu jemně odlepíme od stěn (případně ode dna). Knedlíky vaříme 18-20 minut (dle velikosti) a v polovině doby vaření, je vařečkou otáčíme. Knedlíky vyndáváme z vody postupně, ale pospíšíme si, jinak se nám zbylé knedlíky převaří.
Podobné recepty jako Knedlíky houskové postup při výrobě tvarování ...