Nilský okoun, smažený v chutné strouhance recept
Nilský okoun, smažený v chutné strouhance. Hodnocení receptu je 4.2. 4.2 3×. Ohodnoťte recept. Rybí filety omyjeme a osušíme. Osolíme, opepříme, pokapeme šťávou z citronu, zakapeme olivovým olejem a posypeme nadrcenou petrželkou.Necháme…. Ivace64. Ryby 3 názory. 1/3.
Podobné recepty jako Nilský okoun, smažený v chutné strouhance
Nilský okoun na tymiánu s citronovou omáčkou recept
Nilský okoun na tymiánu s citronovou omáčkou. Hodnocení receptu je 4.6. 4.6 6×. Ohodnoťte recept. Filet z okouna, posolíme hrubozrnnou solí, okořeníme tymiánem a necháme cca 2 hodiny odležet v chladu. Mezitím si připravíme citronovou omáčku a…. Colombo65.
Podobné recepty jako Nilský okoun na tymiánu s citronovou omáčkou
Nilský okoun „MALAYSIA“ recept
Nilský okoun „MALAYSIA“. Hodnocení receptu je 4.1. 4.1 3×. Ohodnoťte recept. Filet z okouna nakrájíme na porce cca 5 x 5 cm, posolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme cca 2 hodiny odležet v chladu. Do pánve dáme olej…. Colombo65. Ryby Doba přípravy: 20 minut + 2 hodiny naložení 2 názory. 1/3.
Podobné recepty jako Nilský okoun „MALAYSIA“
Nilský okoun v bazalkovo-parmezánovém pestu recept ...
Postup přípravy receptu. Filet z okouna naporcujeme na cca 3 kousky. V hmoždíři si uděláme pesto z 10 najemno ručně natrhaných lístků bazalky,trošky hrubozrnné mořské soli (soli málo parmezán je hodně slaný) a nastrouhaného parmezánu a dle potřeby olivového oleje cca 1 polévková lžíce.
Podobné recepty jako Nilský okoun v bazalkovo-parmezánovém pestu ...
Okoun nilský s bylinkovým máslem recept
Okoun nilský s bylinkovým máslem. Hodnocení receptu je 4.5. 4.5 5×. Ohodnoťte recept. Filet z okouna, rozdělíme na dvě stejné porce a to příčně, aby byla zachována cca 2-3 cm výška masa. Filety bohatě osolíme a necháme cca 2 hodiny…. Colombo65. Ryby Doba přípravy: 20 minut + 2 hodiny naložení 11 náz
Podobné recepty jako Okoun nilský s bylinkovým máslem
Nilský okoun s bulgurovou čočkou a omáčkou z jarní cibulky recept ...
Polovinu cibulky odložte stranou na čočku. Do zbylé cibulky vmíchejte 150g créme fraiche a dochuťte solí i čerstvě mletým pepřem, případně rozřeďte 1 lžící mléka na požadovanou hustotu omáčky. Nastal čas na bulgur. V rendlíku rozpusťte lžíci másla a asi 2 minuty na něm za stálého míchání opékejte bu
Podobné recepty jako Nilský okoun s bulgurovou čočkou a omáčkou z jarní cibulky ...
Nilský okoun na bylinkách recept
Nilský okoun na bylinkách. Recept ještě nebyl hodnocen. 0×. Ohodnoťte recept. Filety nakrájíme na menší pásky (z jednoho filetu asi 4-5 proužků), každý kousek poklademe půlkou plátku sušené šunky (jen na vůni). Cibuli,….
Podobné recepty jako Nilský okoun na bylinkách
Nilský okoun v kabátku z cornflakes recept
Postup přípravy receptu. Filet z okouna, potřeme olivovým olejem a posolíme hrubozrnnou solí a necháme cca 2 hodiny v chladu odležet. Mezitím si dáme do igelitového sáčku cca 4 polévkové lžíce cornflakes (kukuřičných lupínků) a 1 polévkovou lžíci slunečnicových semínek. Tuto směs ručně rozdrtíme na
Podobné recepty jako Nilský okoun v kabátku z cornflakes
Ražničí z nilského okouna v brusinkovém těstíčku recept ...
Nilský okoun na tymiánu s citronovou omáčkou Nilský okoun v bazalkovo-parmezánovém pestu Nilský okoun s bulgurovou čočkou a omáčkou z jarní cibulky
Podobné recepty jako Ražničí z nilského okouna v brusinkovém těstíčku ...
Okoun na másle a kmínu
Postup přípravy receptu. 1. Očištěnou rybu osolte, opepřete, posypte kmínem a osmažte na přepuštěném másle z obou stran dozlatova. Ke konci posypejte celým kmínem. Podávejte s bramborami. 2. NÁŠ TIP. 3. Čím déle na něm zůstanou šupiny, tím hůře půjdou dolů.
Podobné recepty jako Okoun na másle a kmínu
Rybí polévka z nilského okouna recept
Odřezky z filetů okouna nilského nakrájíme na menší nepravidelné tvary, osolíme a orestujeme na rozpuštěném kousku másla. vPřidáme na nudličky nakrájenou kořenovou zeleninu (celer, mrkev) a na jemná kolečka nakrájenou cibuli šalotku. Zalijeme asi 1,5 litrem horké vody a necháme vařit cca 10 minut.
Podobné recepty jako Rybí polévka z nilského okouna
Okouník mořský na pórkové slámě recept
Každá ryba dělaná na másle je . Okouníka mořského neznám. Okouníka mořského neznám. Kupuji vždy filety bez kůže, ale okouníka bez kůže jsem nezaregistrovala.
Podobné recepty jako Okouník mořský na pórkové slámě
Sumeček nilský s bruselskými kapustičkami na slanině a česneku ...
Přidáme očištěné a na 1/4 nakrájené kapustičky. Chvilku restujeme, pak podlijeme vodou, přivedeme k varu, přidáme instantní jíšku a necháme cca 5 minut dusit. Mezitím si rozpálíme olej na pánvi a sumečka zprudka opečeme 3-5 minut z každé strany (dle výšky masa na filetu). Podáváme s oblíbenou příloh
Podobné recepty jako Sumeček nilský s bruselskými kapustičkami na slanině a česneku ...
Sumeček
1. Filety osolíme, na jednu stranu dáme kari a na druhou stranu sumečka dáme česnek a bylinky. 2. Nastrouháme sýr a smícháme ho s domácí strouhankou, filety v něm obalíme. 3. Rozpálíme pánev (používám pánve od Tefalu s nepřilnavým povrchem), dáme na ni trochu olivového oleje a takto obalené filety v
Podobné recepty jako Sumeček
Candát s okurkovou omáčkou recept
Z rostlinného oleje a hladké mouky připravíme světlou jíšku, kterou zředíme studeným mlékem a zeleninovým vývarem, přidáme na kostky nakrájené sterilované okurky, nové koření, bobkový list, odleželé maso, podle chuti dosolíme a vaříme na mírném ohni za častého míchání, aby se omáčka nepřipalovala.
Podobné recepty jako Candát s okurkovou omáčkou
Candát pečený na másle recept
Filety candáta i s dobře očištěnou kůží od drobných šupin naporcujeme na nám vyhovující porce. Každou porci ze strany, kde je kůže, lehce nařízneme tak, aby došlo k pouze k proříznutí kůže (ryba se nebude při opékání kroutit). Ze strany, kde není kůže, porce nebojácně osolíme a opepříme a jen lehce
Podobné recepty jako Candát pečený na másle