Šéfem za pár minut - nový pořad o vaření se Zdeňkem Pohlreichem…
Výrazná osobnost české gastronomie se vrací na televizní obrazovky s nový pořadem “Šéfem za pár minut”. Zdeněk Pohlreich vás v tomto pořadu naučí jak vařit chytře a přitom ekonomicky. Každou neděli v 10:20 se na Primě můžete inspirovat jak se stát šéfkuchařem ve vaší kuchyni.
Jíst kvalitně si může dovolit každý
Mottem nové kuchařské show na které spolupracuje Zdeněk Pohlreich se známou cukrářkou Ivetou Fabešovou je: používat selský rozum v kuchyni se vyplácí. Tento nový projekt šéfkuchaře z restaurace Café Imperial, Next Door a Divinis vás provede triky jak si uvařit kvalitní jídlo z dobrých surovin a přitom udržet rodinný rozpočet. Vařit dobře totiž neznamená kupovat drahé suroviny roztodivných názvů, ale vyznat se v receptech, umět improvizovat a používat lokální a sezónní suroviny.
Záživné vaření za za pár korun
V pořadu se naučíte jak nakupovat levně a z pořízených surovin připravit hned několik pokrmů. Existuje zde však jedna zásada a to nakupovat kvalitní suroviny, díky kterým nemůžete žádné jídlo zkazit. Šéf se vrací na obrazovky a oslavuje zdravý selský rozum a vrací se zpátky ke kořenům tradiční kuchyně. Pořad na obrazovky přichází v pravý čas, kdy ceny potravin rostou a rodiny musí více hledět na svůj rozpočet. Nezapomeňte si v neděli naladit TV Prima.
Zdroj fotografie: https://prima.iprima.cz/porady/sefem-za-par-minut

Vídeňský bramborový salát
Tento odlehčený bramborový salát je velmi jednoduchý na přípravu a skvěle se hodí jak na slavnostní vánoční tabuli.

Květák zapečený se sýrem a klobásou
Květák zapečený se sýrem a klobásou podáváme se zeleninovými saláty nebo s vařenými bramborami.

Květákové karbanátky se sýrem
Květákové karbanátky jsou samozřejmě bez masa. Ale rozhodně nejsou jen pro vegetariány.