Povánoční hubnutí rychle a s chutí
Objevily jste právě pár nechtěných faldíčků? Chtělo by to rychlé řešení, které zachrání vaši figuru i sebevědomí! My jedno máme a je více než jednoduché, navíc levné a ještě skvěle chutná!
Kefír – nápoj plný zdraví
Je to až k nevíře, jak se může za pouhých 24 hodin proměnit obyčejné mléko v takovou lahůdku a navíc plnou prospěšných kvasinek a bakterií mléčného kvašení. Kefír je navíc pro lidské tělo velmi dobře stravitelný a pečuje o střevní flóru, která je díky němu ve skvělé kondici.
Postavička jako lusk
Tím, že kefír dokáže dokonale detoxikovat organismus, pomáhá nastartovat bezchybné fungování metabolismu a vy tak můžete vykročit s radostí na cestu za dokonalým tělem, optimální váhou i fungováním svého vlastního těla. Kefír dokáže také dobře zasytit a v boji proti uloženým tukovým polštářkům je doslova přeborníkem. I když vám dodá všechny potřebné živiny a také pocit sytosti, přesto obsahuje minimum kalorií a je tak ručičce vaší dokonalé váhy perfektně nakloněn.
Kefír – lahvička plná zdraví
Jistě vás nepřekvapí, že kefír je plný důležitých živit a také vitamínů a minerálů důležitých ke stavbě a funkčnosti kostí. Jeho pravidelná konzumace snižuje riziko výskytu osteoporózy, pomáhá totiž zvyšovat využití vápníku a hořčíku v potravě. Kefír dokáže také bojovat proti nádorovým onemocněním, podílí se na prevenci jejich vzniku a pomáhá i při samotné léčbě. Díky tomu, že kefír podporuje detoxikaci organismu, dokáže likvidovat karcinogeny, ale také plísně i houby.
Kefír nebo jogurt?
Možná si říkáte, že stejnou práci pro vaše tělo odvede i jogurt. Kefír je však mnohem více bohatším zdrojem zmiňovaných probiotik a obsahuje také mnohem více druhů různých kmenů bakterií a kvasinek, které navíc jogurt úplně postrádá. Kvasinky jsou navíc dobré pro udržení optimálního množství choroboplodných kvasinek v poměru, který je pro lidské tělo ideální.
Kefír pro zdraví
Ten, kdo trpí nesnášenlivostí laktózy si řekne, že má s kefírem lidově řečeno smůlu. Ovšem opak je pravdou – ač to může znít jakkoli zvláštně. Fermentované mléčné produkty – tedy i kefír - prošly fermentací, díky které bakterie dokáží mléčný cukr zpracovat a ve střevech bez potíží trávit. Nejlépe je zkoušet kefír v případě intolerance postupně a navíc můžete vyzkoušet i jiné druhy kefíru než z mléka – třeba vodní nebo kokosový.