Balkánský hrnec recept
Přidat komentář. Suroviny: maso vepřové, olej, cibule, sůl, pepř, majoránka, lečo, vejce, kečup sladký, brambory. Maso na nudličky dáme na orestovanou cibuli, osolíme, opepříme, podlijeme trochou vody a dusíme. Když je maso měkčí, přidáme na kostky nakrájené….
Podobné recepty jako Balkánský hrnec
Jednoduchá svíčková z papiňáku recept
Do papiňáku (tlakového hrnce) vložíme opláchnuté maso vcelku, očištěnou kořenovou zeleninu a do vajíčka na luhování sypaného čaje uzavřeme všechno koření, tím si usnadníme pozdější lovení kuliček z vývaru. Jaké maso na svíčkovou Vše zalijeme 800 ml horké vody, mírně osolíme, zakryjeme tlakovou pokli
Podobné recepty jako Jednoduchá svíčková z papiňáku
Valašský hrnec-papiňák recept
Jak snadno oloupat česnek. Do papiňáku na rozehřátý olej dáme na 2 minuty osmažit nudličky špeku společně s kmínem a hříbky. Poté přidáme cibuli a česnek a další 2 minuty restujeme. Nakonec přidáme brambory, cuketu, lehce osolíme, přidáme špetku pepře, promícháme a na tuto směs položíme stehna.
Podobné recepty jako Valašský hrnec-papiňák
Ražniči v pomalém hrnci recept
špíz v pomalém hrnci raznici omacka. Suroviny: maso vepřové, cibule, paprika čerstvá červená, rajče, sůl, voda, koření grilovací, omáčka sojová, hořčice, olej. Maso nakrájíme na kostky a naložíme do marinády, nejlépe přes noc.Cibuli nakrájíme na půlkolečka, papriky, rajčata a lovecký salám nakrájíme
Podobné recepty jako Ražniči v pomalém hrnci
Domácí vepřovka z papiňáku (tlakového hrnce) recept TopRecepty ...
Postup přípravy. Do papiňáku (nejlépe 5-6-ti litrového) dáme kostku sádla a necháme ji povolit. Poté přidáme rozmarýn, sůl a vývar. Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na drobnější kostky. Nakrájené maso dáme do papiňáku, vše promícháme, hrnec uzavřeme a pod tlakem, od doby varu, na mírném plameni
Podobné recepty jako Domácí vepřovka z papiňáku (tlakového hrnce) TopRecepty ...
Hovězí v římském hrnci pro Mirku recept
10. 2009 11:53 Eliza Přidat fotku Suroviny 1 1 kg hovězí kližky (kostky) 300 g mražená mexická změs nebo jiná 1 jablko (očištěné, kostky) 50-100 g rozinek 2-3 dcl červeného vína citronová kůra sůl pepř černý špetka kari koření svazek mladé cibule (pokrájené) Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hod
Podobné recepty jako Hovězí v římském hrnci pro Mirku
Vepřové kostky na česneku a rajčatovém pyré v pomalém hrnci ...
Opláchnuté a osušené maso nakrájíme na větší kostky a dáme je do kameninové nádoby pomalého hrnce. Jak vařit v pomalém hrnci Posypeme solí, pepřem, česnekem a citronovou kůrou a rukou hezky promícháme. Přidáme rajčatové pyré, hrnec přiklopíme poklicí, nastavíme na II.stupeň a vaříme 4 hodiny.
Podobné recepty jako Vepřové kostky na česneku a rajčatovém pyré v pomalém hrnci ...
Šašlikový hrnec recept
Do pekáče nakrájíme na kostky vepřové maso, na něj dáme pokrájenou cibuli, na cibuli pokrájený uzený bůček, na bůček pokrájené papriky a navrch mleté maso. Každou vrstvu posolíme a okořeníme. Nakonec nalijeme bílé víno a kečup. Pekáč (zakrytý)dáme do trouby na 1 hodinu, po hodině vše promícháme a zn
Podobné recepty jako Šašlikový hrnec
Hrnkový chléb recept
Hrnec vyložíme pečícím papírem a přiklopíme pokličkou, vložíme do trouby zahřáté na 250 st. Do horkého hrnce vyklopíme těsto, přikryjeme poklicí a dáme do trouby do spodnější části. Pečeme přikryté 30 minut, pak sundáme pokličku, teplotu snížíme na 230 st. a pečeme 20 minut, kůrka bude krásně křupav
Podobné recepty jako Hrnkový chléb
Kuře v římském hrnci pečené na bramborách
1 ks kuřecí maso celé kuře 500 g brambory 4 ks rajčata 2 ks cibule velké 2 lžíce rostlinný olej sůl pepř celý 1 ks citron 1 lžička cukr paprika - sladká mletá 1 plechovka rajský protlak 80g 1 lžíce kečup - ostrý 200 g tvrdý sýr nasekaný 1 kostka masox 250 ml voda (250-300) na podlití petrželka nasek
Podobné recepty jako Kuře v římském hrnci pečené na bramborách
Brambory z papiňáku recept
Brambory z papiňáku. Nápadů, jak připravit brambory netradičním způsobem, není nikdy dost. Tento, za použití tlakového hrnce a kousku másla, z nich vykouzlí dobrotu, ke které se rádi budeme vracet. Navíc je příprava velmi rychlá. 5,0 (113×) isindy. 143 názorů.
Podobné recepty jako Brambory z papiňáku
Králík v pomalém hrnci recept
Suroviny: stehno králičí, špek, sůl, zázvor mletý, rozmarýn, houby sušené, olej, voda, česnek, cibulka. Maso prošpikujeme, posolíme a posypeme mletým zázvorem. V nádobě pomalého hrnce si na trošce oleje orestujeme špek nakrájený na malé kostičky,….
Podobné recepty jako Králík v pomalém hrnci
Alsaský hrnec Baeckeoffe
Alsaský hrnec – Baeckeoffe. Alsaský hrnec - Baeckeoffe Zdroj: Marek Bartoš / Moje domácí kuchyně. 5x. Baeckeoffe (pekařova pec) − pokrm ze tří druhů marinovanych mas a brambor, které ženy přinášely svým mužům pekařům ráno v den velkého prádla.
Podobné recepty jako Alsaský hrnec Baeckeoffe
Hustá čočková polévka z pomalého hrnce
13x. Pomalý hrnec je báječná vychytávka mezi kuchyňskými přístroji. Jednoduše dáte suroviny do hrnce, pro lepší chuť můžete základ orestovat, přístroj zapnete a pak už se o nic nemusíte starat. Vyzkoušejte třeba výbornou polévku z drobnozrnné čočky s klobásou a spoustou zeleniny, která vydá za hlavn
Podobné recepty jako Hustá čočková polévka z pomalého hrnce
Hovězí srdce na slanině a žampiónech recept
Suroviny: srdce hovězí, žampióny, slanina uzená, žebra uzená, cibule, kmín celý, pepř, sůl, moučka škrobová, rýže, sádlo, máslo, koření hřebíček, mrkev, kapusta, cibule, česnek, sůl, voda. Hovězí srdce zbavíme loje, naporcujeme na přijatelné kusy a prošpikujeme slaninou.
Podobné recepty jako Hovězí srdce na slanině a žampiónech
Karbanátky s překvapením-parní hrnec recept
Postup přípravy. Do každého plátku šunky zavineme plátkový sýr. Z ostatních surovin vypracujeme hmotu na karbanátky a ty potom naplníme závitkem složeného ze šunky a sýra. Dáme do spodní nádoby parního hrnce, do druhé nádoby vložíme oloupané pokrájené brambory.
Podobné recepty jako Karbanátky s překvapením-parní hrnec
Dokonalá boloňská omáčka
Vsypte maso a klobásky, slaninu nakrájejte nahrubo, přidejte ji do hrnce a nechte je 5 minut zezlátnout. Maso oddělte vařečkou a vypečenou šťávu slijte. Cibuli, mrkev a řapíkatý celer nakrájejte nadrobno, česnek podrťte. V jiném hrnci rozpusťte máslo. Vsypte cibuli, mrkev, řapíkatý celer a česnek a
Podobné recepty jako Dokonalá boloňská omáčka
Králík na smetaně z pomalého hrnce
Hrnec přiklopíme poklicí, program nastavíme na High a necháme pracovat 3,5 hodiny. Poté PH vypneme, měkké maso vyndáme a odložíme stranou do tepla. Z PH vytáhneme koření a zeleninu rozmixujeme ponorným mixérem. Podle potřeby naředíme smetanou na námi požadovanou hustotu, dochutíme a hrnec opět zapne
Podobné recepty jako Králík na smetaně z pomalého hrnce
Chléb pečený v římském hrnci postup recept
Smícháme mouku se solí, kmínem, lněným semínkem, přidáme vlažnou vodu a vykynutý kvásek. Vypracujeme těsto a necháme vykynout. V té době si už namočíme římský hrnec zhruba na 1/2 hodiny do vlažné až teplé vody. Pak ho vevnitř utěrkou vysušíme, glazovaný vevnitř slabě potřeme olejem nebo vyložíme pap
Podobné recepty jako Chléb pečený v římském hrnci postup
Šampaňský jahodový dort
Vmícháme žloutky, kůru z poloviny citronu, mouku, solamyl a rozpuštěné máslo. Těstem naplníme vymazanou a vyspanou formu (prům.24cm) a pečeme asi 45 minut při 160°. Žloutky s cukrem vyšleháme ve vodní lázni do pěny. Pomalu přidáváme sekt a nabobtnalou želatinu. Šleháme, dokud se želatina nerozpustí.
Podobné recepty jako Šampaňský jahodový dort
Recept na boloňskou omáčku z pomalého hrnce
Recept na boloňskou omáčku z pomalého hrnce. Ragú bolognese neboli boloňská omáčka z mletého masa a rajčat je ideální způsob, jak nakrmit spoustu lidí včetně dětí a mlsných mužů. Pokud navíc k přípravě použijete pomalý hrnec, je to téměř bez práce.
Podobné recepty jako Recept na boloňskou omáčku z pomalého hrnce
Zapékané brambory s masem v římském hrnci
Nejlepší sekaná na světě…. Svatomartinská husa 3x jinak: S jablky, pomeranči…. Zapékané brambory s masem v římském hrnci - recept: Na dno římského hrnce dáme na plátky nakrájenou cibuli, posypeme vegetou a opepříme.Na cibuli přidáme na kostičky nakrájenou anglickou.
Podobné recepty jako Zapékané brambory s masem v římském hrnci
Svíčková na smetaně z pomalého hrnce
Sladké. Na svátečním stole často nesmí chybět náš národní poklad, tedy svíčková omáčka na smetaně. Ulehčete si práci a nechte ji připravit klidně přes noc v pomalém hrnci, ráno se probudíte v podstatě k hotovému, navíc maso se bude rozpadat a omáčka získá díky pomalému vaření výraznější chuť.
Podobné recepty jako Svíčková na smetaně z pomalého hrnce