Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí v římském hrnci pro Mirku

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 10. 2009 12:53

Suroviny pro 1

1

Nutriční hodnoty

Energie6 026 kJ / 1 440 kcal
Bílkoviny205,35 g
Tuky13,90 g
Vláknina10,65 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 791 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy78,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Podávame s pečenými zemiakmi, petržlenovou ryžou a pod.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

23. 11. 2011 19:30

Eliza:nepoviem, tvoje jedlo som nechutnala :-D... a rímák už tiež nemám...hovorí sa, podobne ako u PH, že chute sú trochu iné, plnšie...keď som rímsky hrniec dostala, skúšala som a zbierala recepty, napr. také koleno v ňom bola extra lahoda...

Eliza Eliza

23. 11. 2011 19:09

Ještě pro odpůrce rozinek - nějakým způsobem natáhnou chuť vína a zeleniny, takže nechutnají jako rozinky, ani sušené - ani pečené s těstem. Opravdu, nejsou sladké, spíš sladkokyselé a dobré. Sušené také nemusím. A jablíčka se téměř rozvaří a zahustí omajdu. ;-)

Eliza Eliza

23. 11. 2011 18:58

Magdalenko, je to výtečné. Použila jsem litinový hrnec, protože římský jsem rozbila:-//. Za maso jsem zvolila naši oblíbenou oháňku a zeleninu čerstvou, kterou používám k hovězímu nejčastěji. Je to super. Jestli by se ti chtělo, napiš mi, jak se hotový pokrm liší, když je v tom římském...Já bych myslela, že nijak zvlášť, ale nevím...
+:yes:

Sandra Rozsivalova

29. 10. 2010 20:44

No toto musí být moc dobré. Vyzkouším, ale asi bez těch rozinek.

mirca75 mirca75

12. 10. 2009 16:38

Magdalenko:-)děkuji:-8:-8:-8.Jsi neskutečně hodná-ráda tento recept vyzkouším,jen nepřidám hrozinky-můj manžel tuto dobrůtku obchází velkým obloukem a čehokoliv se jen dotknou,to nejí;-(.Takže začnu pátrat po pěkném hovězím a ráda si tuhle dobrůtku uvařím:-p:-).

spagetka spagetka

12. 10. 2009 12:57

:-p:-p;-):yes::yes:, já asi zkusím ten pekáč a alobal a uzavřít ...:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí maso v římském hrnci římský hrnec recepty rimska misa hovězí po toskánsku recepty pro rimsky hrnec rimsky hrniec recepty rimsky hrnec hovězí maso guláš v římském hrnci rimsky hrnec recepty římský hrnec hovezi pecene rimsky hrnec recepty na jídla v papinově hrnci římský hrnec recepty z hověziho masa římská mísa recepty příprava vrimskem hrnci římský hrnec recept hovezi guláš vrimskem hrnci peceni hoveziho v rimskem hrci brambory z cibuli a hovezy maso hovez ragu na cervenem vine

Suroviny: kližka hovězí, jablko, rozinky, víno červené, kůra citronová, sůl, pepř černý, koření kari, cibule

TopRecepty.cz

Hovězí v římském hrnci pro Mirku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kZJE