Kuřecí játra na grilu recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí2 porce

Kuřecí játra na grilu a k nim vařené nebo pečené nové brambory. Také čerstvé pečivo je dobrou volbou. A ještě třeba zeleninový salát.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 500 g kuřecích jater
  • 4 lžíce panenského olivového oleje
  • 1 jarní cibulka
  • 1 hrnek vody
  • 2 lžíce vinného octa
  • mletý kmín
  • kajenský pepř
  • sůl


Způsob přípravy

Na drobno nakrájíme jarní cibulku, přidáme ocet, špetku soli, kmínu, pepře a vodu. Všechno dobře promícháme.

Kuřecí játra očistíme, vložíme do připravené marinády a marinujeme asi 1,5 hodiny. Po této době játra napíchneme na grilovací jehly a grilujeme je z obou stran při střední teplotě 2 minuty.

Nyní maso potřeme ze všech stran olivovým olejem a grilujeme ještě asi 1 minutu. Když je maso měkké, hned ho podáváme s vybranou přílohou.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Kuřecí játra na grilu recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Kuřecí játra na grilu.
Nebo hledejte podobné podle části názvu kuřecí játra grilu .
Hledat podobné recepty na internetu jako Kuřecí játra na grilu
For Gastro 2022


×