Mrkvový krém s kuřecím masem recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí4 porce

Mrkvový krém s kuřecím masem chutná báječně. Když k němu přidáte čerstvé pečivo, máte lehkou večeři.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 3 mrkve
  • 1 jarní cibulka i s natí
  • 150 g kuřecích prsou
  • 100 ml zakysané smetany
  • 1 l vývaru
  • olivový olej
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • kari koření
  • čerstvá kopr


Způsob přípravy

V hrnci na olivovém oleji osmahneme nakrájenou jarní cibulku až zesklovatí. Pak přidáme očištěnou a na kolečka nakrájenou mrkev a vše restujeme za stálého míchání 5 minut.

Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky a na pánvi na oleji je smažíme ze všech stran asi 5 minut dozlatova. Do hrnce s mrkví přilijeme vývar, okořeníme špetkou kari, pepře a soli a vaříme polévku 30 minut.

Nyní polévku rozmixujeme tyčovým mixérem do hladkého krému, přidáme smetanu a podle chuti sůl nebo koření. Do každé porce polévky přidáme pár kousku osmaženého masa a přizdobíme ji snítkou kopru.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Mrkvový krém s kuřecím masem recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu mrkvový krém kuřecím masem .
Hledat podobné recepty na internetu jako Mrkvový krém s kuřecím masem
For Gastro 2022


×