Bramborovo - fazolová polévka recept

Monika K.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření35 minPočet porcí4 porce

Výborná polévka plná rozmanitých chutí. Při její konzumaci si nejste jistí, která surovina tak krásně voní.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • brambory
  • 1 ks kuchyňská cibule - červená
  • 4 stroužky - český česnek
  • 1 konzerva bílé fazole - v rajčatové omáčce
  • 2- 3 ks petržel
  • řepkový olej
  • bujón
  • jemná krupička


Způsob přípravy

Cibuli, česnek a brambory zbavíme slupky. Do hrnce si nalijeme trochu oleje a přisypeme pokrájenou červenou cibuli, spolu s plátky česneku. Necháme to lehce provonět.

Přidáme na malinké kostičky nakrájené brambory a petržel. Přilijeme vodu.

Vhodíme bujón a zamícháme. Nandáme z konzervy bílé fazole v rajčatové omáčce a opět promícháme.

Polévku zahustíme jemnou krupičkou a povaříme do změknutí. Servírujeme s opečeným plátkem chleba. Dobrou chuť.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Bramborovo - fazolová polévka recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Bramborovo - fazolová polévka.
Nebo hledejte podobné podle části názvu bramborovo fazolová polévka .
Hledat podobné recepty na internetu jako Bramborovo - fazolová polévka
For Gastro 2022


×