Bramborovo - fazolová polévka recept

Monika K.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření35 minPočet porcí4 porce

Výborná polévka plná rozmanitých chutí. Při její konzumaci si nejste jistí, která surovina tak krásně voní.
(celý recept)

Výborná polévka plná rozmanitých chutí. Při její konzumaci si nejste jistí, která surovina tak krásně voní....

Ingredience receptu

  • brambory
  • 1 ks kuchyňská cibule - červená
  • 4 stroužky - český česnek
  • 1 konzerva bílé fazole - v rajčatové omáčce
  • 2- 3 ks petržel
  • řepkový olej
  • bujón
  • jemná krupička


Způsob přípravy

Cibuli, česnek a brambory zbavíme slupky. Do hrnce si nalijeme trochu oleje a přisypeme pokrájenou červenou cibuli, spolu s plátky česneku. Necháme to lehce provonět.

Přidáme na malinké kostičky nakrájené brambory a petržel. Přilijeme vodu.

Vhodíme bujón a zamícháme. Nandáme z konzervy bílé fazole v rajčatové omáčce a opět promícháme.

Polévku zahustíme jemnou krupičkou a povaříme do změknutí. Servírujeme s opečeným plátkem chleba. Dobrou chuť.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Bramborovo - fazolová polévka recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Bramborovo - fazolová polévka.
Nebo hledejte podobné podle části názvu bramborovo fazolová polévka .
Hledat podobné recepty na internetu jako Bramborovo - fazolová polévka


×