Petrzlenove vino na srce recept


Petrzlenove vino na srce recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Petrzlenove vino na srce, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Petrzlenove vino na srce. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Petrzlenove vino na srce receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

recept internet
recept internet

Víno na srdce

1 Do litru vína (červeného nebo bílého) dáme 10 stonků petržele i s listy, přidáme jednu, nanejvýš dvě lžíce vinného octa. Tuto směs vaříme asi 10 minut na mírném ohni a dáváme pozor, aby nám nevypěnila ven z hrnce. 2 Potom přidáme 300 g pravého včelího medu a vaříme dalších pět minut.

Podobné recepty jako Víno na srdce

Víno na srdce  130 let starý recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Víno na srdce 130 let starý recept

1 l přírodního vína 10 stonků petržele i s listy 1-2 polévkové lžíce octa 300 g medu slivovice Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách Postup přípravy Tohle všechno dohromady pomalu vaříme 10 minut, potom přidáme 300 g medu a vaříme další 4 minuty. Lahve vyplách

Podobné recepty jako Víno na srdce 130 let starý

Těstoviny na červeném víně z jednoho hrnce
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Těstoviny na červeném víně z jednoho hrnce

Těstoviny na červeném víně z jednoho hrnce. Těstoviny na červeném víně z jednoho hrnce Zdroj: Marek Kučera. 3x. Obliba těstovin a italské kuchyně vůbec jde často ruku v ruce s láskou k vínu – vždyť se snad od sebe nedají ani oddělit. A v tomhle receptu už to vůbec nejde. Kdo by také chtěl rušit tohl

Podobné recepty jako Těstoviny na červeném víně z jednoho hrnce

Červené zelí na víně,dušené s jablkem a křenem recept ...
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Červené zelí na víně,dušené s jablkem a křenem recept ...

Osolíme 2 lžičkami soli, přidáme cca 2 lžíce octa, 2 lžíce cukru, promícháme a přiklopíme poklicí. Na slabém plameni dusíme 10 minut. Jak zachovat barvu červeného zelí Poté přidáme jablko nastrouhané na hrubém slzičkovém struhadle, brambory nastrouhané na jemném slzičkovém struhadle a křen. Podle po

Podobné recepty jako Červené zelí na víně,dušené s jablkem a křenem ...

Srnčí na víně recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Srnčí na víně recept

Z obou stran je posypeme kořením Divočina, dáme do misky a zalijeme červeným vínem - aby bylo maso ponořené. Dáme do ledničky a necháme několik hodin naležet. V pánvi necháme rozpustit máslo a steaky na něm z obou stran opečeme - než se máslo vydusí. Přilijeme vodu a necháme maso dusit.

Podobné recepty jako Srnčí na víně

Drůbeží játra na červeném víně
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Drůbeží játra na červeném víně

Drůbeží játra na červeném víně. Drůbeží játra na červeném víně Zdroj: Pradobroty.cz. 5x. Vyzkoušejte recept na játra na červeném víně podle Romana Vaňka. Je to rychlovka, takže za půl hodiny od vytažení nože a prkýnka můžete jíst. A navíc si na nich určitě pochutnáte! 4 porce.

Podobné recepty jako Drůbeží játra na červeném víně

Pečený pstruh se špenátem a omáčkou z červeného vína ...

Pečený pstruh se špenátem a omáčkou z červeného vína. K sladkovodním rybám se zpravidla podává bílé víno, ať už k pití, nebo v základu omáčky. Marie Janků-Sandtnerová, ikona prvorepublikové kuchyně, ve své Klasické české kuchařce popisuje recept na pošírovaného pstruha v červeném víně.

Podobné recepty jako Pečený pstruh se špenátem a omáčkou z červeného vína ...

Srdce po myslivecku
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Srdce po myslivecku

Srdce omyjeme, ořežeme cévy a blány (použijeme do polévky), nakrájíme na tenké plátky. Na sádle orestujeme cibuli do zlatava, vsypeme papriku, krátce osmahneme a vložíme plátky srdce. Orestujeme, zalejeme vývarem, osolíme a okořeníme. Asi po 20-ti min. vlejeme víno a dusíme dále. 2.

Podobné recepty jako Srdce po myslivecku

recept internet
recept internet

Kuřecí játra na víně (super rychlá rychlovka) recept ...

Suroviny. 4 porce. 400 g drůbežích jater. 100-200 ml červeného vína. 1 lžíce rybízové zavařeniny (nebo brusinkového kompotu) 100 ml pasírovaných rajčat (nebo protlaku či nepříliš sladkého kečupu) 1 větší cibule. olej (nebo sádlo) celý pepř.

Podobné recepty jako Kuřecí játra na víně (super rychlá rychlovka) ...

Zvěřina na červeném víně
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Zvěřina na červeném víně

Zvěřina na červeném víně. Podzim a zima rozehrávají celou škálu možností toho nejlepšího masa z přírody, zvěřiny. Jeho průmyslovým chovem nezatížená, výrazná, jemně nasládlá chuť, minimum tuku a spousta cenných látek z něj činí ideální, zdravou a chutnou volbu.

Podobné recepty jako Zvěřina na červeném víně

Červené kuře na víně recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Červené kuře na víně recept

Uzený bůček (já dala anglickou) nakrájíme na kostičky, osmažíme ho ve výpeku z kuřete, přidáme cibuli nakrájenou na osminky, na větší kousky nakrájené houby (žampiony na čtvrtky), cukr, vše orestujeme a podlijeme vínem. Směs zavaříme a nalijeme na kuřecí maso v pekáčku.

Podobné recepty jako Červené kuře na víně

Vínové cukroví

vanilkový cukr 1 sáček máslo (studené ) 250 g bílé víno 4 lžíce hladká mouka (na pomoučení) Postup přípravy Do mísy prosejte mouku, moučkový a vanilkový cukr. Rozkrájejte navrch máslo, promíchejte ho nožem s moukou a přilijte víno. Rychle vypracujte hladké těsto.

Podobné recepty jako Vínové cukroví

Jelení plec na víně, tymiánu, hříbkách a borůvkách recept ...
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jelení plec na víně, tymiánu, hříbkách a borůvkách recept ...

Na tuku zo slaniny orestujeme cibuľu, pridáme tymián, čučoriedky, cukor, zalejeme červeným vínom a privedieme do varu. Do vriaceho vína vložíme na kocky pokrájané pliecko, osolíme, okoreníme a prikryté dusíme.

Podobné recepty jako Jelení plec na víně, tymiánu, hříbkách a borůvkách ...

Cukroví z vinného těsta recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Cukroví z vinného těsta recept

Vánoce se blíží a vy hledáte originální cukroví? Vyzkoušejte jednoduchý a rychlý recept na dobrotu plnou másla, voňavé vanilky i bílého vína.

Podobné recepty jako Cukroví z vinného těsta

Kuře se zázvorem, jarními cibulkami a aromatickým vývarem ...

Rozmixujte dohladka a dejte stranou. Vyndejte kuře z pomalého hrnce a udržujte ho teplé. Vývar přeceďte přes jemné síto do hrnce a přiveďte k varu. Kuře podávejte s vývarem, rýží, kecap manis, plátky okurky a chilli omáčkou.

Podobné recepty jako Kuře se zázvorem, jarními cibulkami a aromatickým vývarem ...

Roštěná na víně (Prostřeno)

Do hrnce přidáme rajčatový protlak, červené víno, hovězí vývar a koření. Plátky masa vložíme zpět a dusíme doměkka. Poté plátky masa vyndáme, omáčku rozmixujeme tyčovým mixérem a dochutíme solí a pepřem.

Podobné recepty jako Roštěná na víně (Prostřeno)

Játra s vínem na víně recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Játra s vínem na víně recept

Postup přípravy. Játra očistíme a pokrájíme na silnější nudličky. Na pánvi rozehřejeme olej s máslem, vložíme játra a zprudka opečeme. Podlijeme vínem, opepříme, poprášíme zázvorem, přidáme půlky hroznového vína zbavené pecek a necháme povařit, dokud nejsou játra hotová / nesmí být uvnitř krvavá /.

Podobné recepty jako Játra s vínem na víně

Pečená vepřová krkovice char siu

vepřová krkovice 1,8 kg. grilovací omáčka (char siu - čínská ) 120 g. ústřicová omáčka 80 ml. čínské víno (švestkové) 125 ml. med 115 g. cukr krupice 90 g. koření pěti vůní 1/2 lžičky. badyán 2 ks. celá skořice 1 svitek.

Podobné recepty jako Pečená vepřová krkovice char siu

Jelení kýta na víně recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jelení kýta na víně recept

V hrnci rozpalte olej a cibuli opékejte, dokud nezačne hnědnout. Kořenovou zeleninu pokrájejte na kostky (1,5 – 2 cm) a přidejte k cibuli. Za občasného míchání dále opékejte asi 10 – 15 minut, dokud nezačne zlátnout. Mezitím v hmoždíři rozdrťte nové koření s pepřem. Kýtu nakrájejte na větší kusy a o

Podobné recepty jako Jelení kýta na víně

Bažant pečený na víně a divokém koření recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Bažant pečený na víně a divokém koření recept

1 bažant 100 g anglické slaniny 2 mrkve 2 petržele 1/4 celeru 1 velká cibule koření Divočina celý pepř nové koření bobkový list 150 ml vývar nebo bujon 150 ml červeného vína 50 g másla sůl mletý pepř Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách Postup přípravy

Podobné recepty jako Bažant pečený na víně a divokém koření

Pomalu pečená srnčí pochoutka recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Pomalu pečená srnčí pochoutka recept

Suroviny: maso srnčí, mrkev, petržel, celer, cibule, česnek, víno červené, vývar, povidla švestková, sůl, pepř, tymián, bobkový list, mouka, máslo, olej. Na oleji osmahneme nahrubo pokrájenou cibuli, přidáme mrkev,petržel, celer a asi po 5 min. přidáme česnek a máslo a chvilku ještě orestujeme.….

Podobné recepty jako Pomalu pečená srnčí pochoutka

Vepřová krkovice na víně, zázvoru a česneku recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Vepřová krkovice na víně, zázvoru a česneku recept

Okořeněné maso vložíme do nádobky s ochuceným vínem, důkladně promícháme a nejlépe do druhého dne necháme odležet v lednici. Poté máme dvě možnosti. V papiňáku na rozehřátém oleji necháme rozvonět plátky česneku a prudce osmažíme ze všech stran kousky masa. Zasypeme cibulí, krabičku od zbytku mariná

Podobné recepty jako Vepřová krkovice na víně, zázvoru a česneku

Vepřové srdce s hořčicovou omáčkou recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Vepřové srdce s hořčicovou omáčkou recept

Srdíčka očistíme a nakrájíme kousky jako na guláš. Osmahneme nakrájený špek, přidáme cibuli, chvíli restujeme a pak osmahneme nakrájené maso. Opepříme, přidáme 2 až 3 lžíce hořčice, zalijeme horkou vodou a dusíme do změknutí.

Podobné recepty jako Vepřové srdce s hořčicovou omáčkou

Kde najít informace



×