Salát z hovězího carpaccia na medu recept
40 g Parmigiana 1 lžíce medu 1 lžíce olivového oleje 1 lžíce citronové šťávy sůl podle potřeby. Postup přípravy receptu . Omyjeme všechnu zeleninu a ovoce, připravíme velkou mísu, ve které prošleháme med, citronovou šťávu a olivový olej. Do zálivky přidáváme ovoce a zeleninu. Promícháme a servírujem
Podobné recepty jako Salát z hovězího carpaccia na medu
Čínský restovaný lilek s česnekovou omáčkou
Klasické bezmasé jídlo z čínské kuchyně nabízí křupavé kousky lilku ve výrazné česnekové omáčce se sušeným chilli. Skvělé jako zeleninová příloha k masové pečínce nebo jako vegetariánský hlavní chod podávaný s rýží nebo s nudlemi.
Podobné recepty jako Čínský restovaný lilek s česnekovou omáčkou
Salát z hovězího carpaccio na medu recept
40 g Parmigiana 1 lžíce medu 1 lžíce olivového oleje 1 lžíce citronové šťávy sůl podle potřeby. Postup přípravy receptu . Omyjeme všechnu zeleninu a ovoce, připravíme velkou mísu, ve které prošleháme med, citronovou šťávu a olivový olej. Do zálivky přidáváme ovoce a zeleninu. Promícháme a servírujem
Podobné recepty jako Salát z hovězího carpaccio na medu