Kuřecí játra s vínem a žampiony recept
Kuřecí játra s vínem a žampiony. Hodnocení receptu je 4.6. Očistené pečienky umyjeme, osušíme, obalíme v múke a opečieme. Dáme do pekáčika. Opečieme šampiňóny-plátky, pridáme k pečienke.Opečiem cibuľu,….
Podobné recepty jako Kuřecí játra s vínem a žampiony
Zapečený toast se šunkou a žampiony recept
Přidáme žampiony nakrájené na silnější plátky, šunku, zalijeme bílým vínem, osolíme a opepříme a dusíme 2 minuty. Škrob smícháme se smetanou, přidáme ke směsi a povaříme 2 minuty. V topinkovači připravíme chléb, na který klademe připravenou teplou směs. Celé můžeme zasypat sýrem a dát na pár minut d
Podobné recepty jako Zapečený toast se šunkou a žampiony
Smažený řízek plněný houbami
Rozhovor nejen o gastronomii s Filipem Sajlerem známým z tv pořadu Kluci v akci. Ingredience receptu . 800 g vepřové kýty 150 g hub (žampiony, hříbky apod.) 150 g anglické slaniny 1 jarní cibulka 3 vejce olivový olej hladká mouka kukuřičná strouhanka sůl mletý černý pepř; Způsob přípravy. Připravíme
Podobné recepty jako Smažený řízek plněný houbami
Králík na víně s žampiony
Králík na víně s žampiony je pikantní a zároveň velmi jemný pokrm. Jako přílohu doporučujeme vařené nové brambory. ... Fotogalerie zážitek pro oko. Přidat fotku. Komentáře 0x. Vytisknout. Poslat emailem. Sdílejte obsah s přáteli. 90 min. 2 porce. Nepřehlédněte. Přejeme Vám úspěšný a dynamický rok 20
Podobné recepty jako Králík na víně s žampiony
Cibulový cop s bílým vínem
Vše zalijte bílým vínem a při středním žáru duste, než se tekutina takřka odpaří. Poté směs nechte alespoň 8 hodin (nejlépe přes noc) uležet v chladničce. Na těsto rozpusťte droždí ve vlažné vodě a smíchejte s kváskem a bílým vínem. Do mísy přidejte oba druhy mouky a na závěr sůl. Vše dobře promíche
Podobné recepty jako Cibulový cop s bílým vínem
Kuře na slanině, cibuli a žampionech
Kuře naporcujte na 8 dílů, osolte, opepřete a obalte v mouce. Pak maso opečte dozlatova na oleji, vyndejte a udržujte teplé. Ve výpeku opečte nakrájenou slaninu a na čtvrtky nakrájené cibule a žampiony. Opékejte a pak podlijte bílým vínem. Do hrnce vraťte opečené maso, podlijte vývarem, přikryjte po
Podobné recepty jako Kuře na slanině, cibuli a žampionech
Marinované žampiony
Podlijeme bílým vínem a citrónovou šťávou. Osolíme a opepříme a přidáme tymián. Vložíme očištěné žampiony a na mírném ohni necháme asi 10- 15 minut. Necháme vychladnout a podáváme s bílým chlebem. Zkuste také . Papriky plněné sýrovým krémem - dia 9,0 S 30 7 4. Plněná kari vejce 30 2 3. Smažené sýrov
Podobné recepty jako Marinované žampiony
Zeleninové ragú se žampiony
Oloupeme žampiony a nakrájíme je na silnější plátky. 2. V pánvi rozpálíme olej a 5 minut na něm smažíme cibulku s cuketou a česnekem. Spaříme a oloupeme rajčata. Dužninu nakrájíme na kostičky, přidáme ji do pánve k zelenině a prohřejeme. K cuketě s rajčaty nakonec přidáme pokrájené houby, zalijeme v
Podobné recepty jako Zeleninové ragú se žampiony
Farmářský guláš (Kluci v akci) recept
Podle receptu z pořadu Kluci v akci, s jen minimálními úpravami (místo červené cibule použita obyčejná bílá, koření mleté apod.) Uvařeno Přidat do oblíbených (77x)
Podobné recepty jako Farmářský guláš (Kluci v akci)
Makarony s houbami a tymiánem
Houbovou směs zastříkněte bílým vínem a nechte vydusit. Poté přilijte smetanu, provařte a vznikne vám krémová omáčka. Dochuťte solí a pepřem. Do takto připraveného základu vložte těstoviny, nasekanou listovou petržel a vše dobře prohřejte. Všechny recepty, které Zdeněk Pohlreich připravil s Panzani,
Podobné recepty jako Makarony s houbami a tymiánem
Hovězí plátky na houbách s tymiánem
Na výpeku orestujte cibule nakrájené nahrubo dozlatova. Pak přidejte nasekaný česnek a na plátky nakrájené houby (nejlepší je směs hřibovitých hub, ale pokud je nemáte, zkuste hnědé žampiony). Jakmile se houby trochu opečou a ztratí lehce svůj objem, zalijte je bílým vínem a přihoďte nasekané bylink
Podobné recepty jako Hovězí plátky na houbách s tymiánem
Chapadla z kalamárů s čerstvými těstovinami recept
30. 10. 2016 10:48 Colombo65 +3 další fotky Tady může být vaše fotka :) ... a dvě kávové lžičky pesta z medvědího česneku. Opět promícháme a podáváme s bílým vínem. Poznámka od kuchařky 1 kg chapadel - 199,-Kč Uvařeno. ...
Podobné recepty jako Chapadla z kalamárů s čerstvými těstovinami
Slávky marinière
Ke změklé cibuli přidejte slávky, podlijte bílým vínem, zakryjte poklicí a nechte vařit 4–5 minut. Jakmile jsou mušle otevřené, podlijte smetanou a posypte najemno nasekanou hladkolistou petrželkou. Pokud zůstane některá slávka zavřená, odstraňte ji. Ihned podávejte s bílým pečivem, které namáčejte
Podobné recepty jako Slávky marinière
Zelený chřest s jednoduchou citronovou omáčkou
A k němu podávejte výtečnou máslovou omáčku dochucenou bílým vínem a citronovou kůrou, která dodá omáčce nádhernou svěžest. do 30 minut 4 porce Užijte si sezonu naplno a vyzkoušejte nejlepší recepty ze zeleného chřestu. reklama . Suroviny (4 porce) máslo 175 g; zelený chřest 1 kg (2 svazky) šalotka
Podobné recepty jako Zelený chřest s jednoduchou citronovou omáčkou
Kynutý koláč s meruňkami a drobenkou ala Kluci v akci recept ...
27. 8. 2016 11:53 Az na tomto receptu jsem zjistila,ze clovek se uci cely zivot a ze jsem uz neco napekla,kluci jsou mlady a moc sikovny Odpovědět hanimil 20. 5. 2015 17:14 Koláč je fakt perfektní dnes ho peču podruhé a musím uznat super recept . Odpovědět Kamila 3. 7. 2014 21:08 Koláč je vynikající
Podobné recepty jako Kynutý koláč s meruňkami a drobenkou ala Kluci v akci ...
Ratatouille
Ratatouille je tradiční francouzské zeleninové jídlo. Můžeme ho podávat třeba s opečenými tousty potřenými česnekem. Lilek, cuketu a papriky očistíme, zbavíme jader a nakrájíme na kousky. Postupně, každou zeleninu zvlášť, orestujeme na pánvi na olivovém oleji. Pak tuto zeleninu smícháme v jednom vel
Podobné recepty jako Ratatouille
Pravá boloňská omáčka
Když je maso vařené, nejsou v něm žádné hrudky a přebytečné tekutiny, začněte ho za občasného míchání restovat. Zabere vám to asi 10 minut. Podstatou je, aby maso spolu se zeleninou začalo karamelizovat a místy se osmažilo až dokřupava. Ke dnu připečené kousky masa později deglazujete bílým vínem. O
Podobné recepty jako Pravá boloňská omáčka
Osso buco recept
Podzimní recepty. Pečení. Snadné recepty. Hovězí nebo telecí kližka s kostí (osso buco = kost s dírou) je vynikající na dušení. Zkuste skvělé osso buco po italsku, dušené v zeleninové omáčce s vínem a na závěr posypané bylinkami, kterými vytvoříte onu proslavenou tečku. Hodnocení receptu je.
Podobné recepty jako Osso buco
Ossobuco na víně a zelenině recept
Obalíme je v hladké mouce se solí a pepřem a na oleji z obou stran osmažíme dozlatova. Po obrácení masa k němu přidáme i krájenou cibuli a osmažíme ji spolu s ním. Podlijeme vínem, provaříme, aby se odpařil alkohol. Přidáme i krájenou mrkev a celer, zalijeme vývarem a zakryté necháme asi 90 minut po
Podobné recepty jako Ossobuco na víně a zelenině
Cukroví s vínem recept
2013 18:57. Super cukroví, výborné a hrozně primitivní, místo vína jsem zkusil dát vánoční směs na svařák, je to trochu kořeněnější než s bílým vínem které v tom není skoro cítit. Doporučuju. Jenom doporučuju, pokud tomá být aspoň pro dva lidi, tak dvojnásobné množství nebo se cukroví nedočká vychla
Podobné recepty jako Cukroví s vínem
Krevety na buzaru
Výraz buzara znamená v chorvatštině dušené maso a na druhé straně Jaderského moře takto připravují chobotnice a mořské plody. Je hezké, že kulinární tradice nezná hranic a krevety v rajčatové omáčce zdomácněly i v Itálii, kde se podávají v rychlé úpravě jen s olivovým olejem, česnekem a vínem.
Podobné recepty jako Krevety na buzaru
Telecí plátky saltimbocca
Až bude maso opečené z obou stran, podlijte ho bílým vínem a nechte odpařit alkohol. Pak maso odstavte a odstraňte z něj párátka. Jako přílohu připravte hrášek s parmskou šunkou. Hrášek nechte asi minutu blanšírovat ve vařící osolené vodě. Pak ho sceďte a nechte všechnu přebytečnou vodu odkapat.
Podobné recepty jako Telecí plátky saltimbocca
Grilovaný pstruh s petrželkou a tymiánem
Grilovaný pstruh s petrželkou a tymiánem. Čerstvý pstruh je lahůdka, která patří na české talíře. Nejvíce mu sluší jednoduchá úprava. Ugrilujte ho s voňavými bylinkami, přikusujte křupavý chléb a zelený salát. A zapijte to dobrým bílým vínem, nejlépe z Moravy.
Podobné recepty jako Grilovaný pstruh s petrželkou a tymiánem
Svíčková na smetaně podle šéfkuchaře Friče recept
Připravíme si základ omáčky: V kastrole rozpustíme sádlo s máslem v poměru 1:1, vložíme nastrouhanou zeleninu a osmažíme dozlatova, teprve potom přidáme cibuli a opět orestujeme. Do základu ještě dáme zkaramelizovat na kostky nakrájená jablka, přidáme cukr, hořčici a divoké koření svázané do plátýnk
Podobné recepty jako Svíčková na smetaně podle šéfkuchaře Friče
Risotto con funghi
Give Italské houbové rizoto – Risotto con funghi 4/4. Hodnoceno: 7x. Save. Klasické italské rizoto má téměř tekutou konzistenci, ve které se snoubí sytá chuť parmazánu a másla s rafinovanou chutí lesních hub. Pro jeho přípravu použijte italskou rýži na risotto, která má vyšší obsah škrobu a díky tom
Podobné recepty jako Risotto con funghi
Steak s pepřovou omáčkou
do 30 minut 4 porce ... Na výpeku z masa nechejte zesklovatět najemno nakrájené cibule šalotky s máslem. Následně přilijte víno, přidejte hořčici a zelený pepř. Duste, dokud se polovina vína nevypaří. Přidejte Knorr Bohatý bujón na Guláš a smetanu. Vařte, dokud omáčka nebude hustá. Steaky servírujte
Podobné recepty jako Steak s pepřovou omáčkou
Kuk králík
Vykostíme králíka, osolíme, česnek, lístečky rozmarýnu, posypeme provensálským kořením uděláme závitek zabalíme do slaniny, zpěníme šalotku s kmínem a rajčaty, poklademe závitky podlijeme kvalitním bílým vínem a pečeme v troubě.
Podobné recepty jako Kuk králík
Boeuf Bourguignon
Dejte je do velké mísy spolu s vínem, česnekem a bouquet garni, přikryjte fólií a nechte přes noc marinovat v lednici. Předehřejte troubu na 160 °C. Maso vyndejte z marinády, osušte kuchyňskou utěrkou. Polovinu másla rozehřejte ve velkém hrnci (vhodný do trouby a s poklicí). Přidejte cibuli, mrkev a
Podobné recepty jako Boeuf Bourguignon
Pečený lín
Chřest dáme do vroucí vody osolené a oslazené a krátce povaříme, pak vyndáme a zchladíme pod studenou vodou. Ryby osolíme uvnitř i na povrchu a dáme do pekáčku, podlijeme bílým vínem, pokapeme olejem a posypeme římským kmínem. Pečeme asi 15 minut na 180°C. Mezitím, podle potřeby, překrájíme žampiony
Podobné recepty jako Pečený lín
Kuře Marianne
Potom zalijeme bílým vínem a bujonem a necháme hodinu pomalu dusit. 2. Nakonec přidáme nakrájené žampiony a rajský protlak. Dusíme ještě asi 20 minut a podáváme (dobrá příloha je bílá veka). Podělte se s přáteli o recept Podobné recepty "Červené" kuře. Kuře s hříbky a tymiánem na víně. Pečené kuře.
Podobné recepty jako Kuře Marianne
Boloňská omáčka
1. Bůček vyškvaříme na oleji, přidáme kostičky cibule, mrkve, celeru a česneku, vše společně osmažíme. Poté přidáme mleté maso a za stálého míchání smažíme, až změní barvu. Podlijeme vínem a vaříme, až se tekutina odpaří. Přilijeme horký bujón, vložíme oloupaná rajčata a znovu vaříme až do odpaření
Podobné recepty jako Boloňská omáčka
Svíčková s karlovarským knedlíkem podle Radka Davida
Svíčková s karlovarským knedlíkem podle Radka Davida, foto: archiv Babiččina zahrada. BABIČČINA ZAHRADA . Tovární 536, Průhonice, www.babiccinazahrada.cz Prvorepubliková babiččina česká kuchyně v moderním pojetí, odlehčené verzi a zdravějším provedení.Vaše návštěva začíná domácím pečeným chlebem s k
Podobné recepty jako Svíčková s karlovarským knedlíkem podle Radka Davida
Pissaladière – slaný koláč s karamelizovanou cibulí ...
krupicový cukr 1 lžička. sůl 1/2 lžičky. několik větviček čerstvého tymiánu + na podávání. ančovičky v oleji, okapané 160 g. hrst černých oliv. polenta na vysypání plechů. Nejlepší recepty emailem. Jednou týdně vám pošleme výběr nejzajímavějších receptů.
Podobné recepty jako Pissaladière – slaný koláč s karamelizovanou cibulí ...
Slávky na víně
Očistěte slávky: vyhoďte ty, co jsou otevřené. V hlubokém hrnci rozehřejte 1 lžíci másla a opékejte na ni šalotku a česnek asi 1 munutu. Zalijte bílým vínem a drůbežím vývarem. Na prudkém ohni přiveďte k varu. Vložte slávky, přiklopte, ztlumte na střední plamen a za občasného promíchání vařte asi 2
Podobné recepty jako Slávky na víně
Chalupářský špíz z kuřete 2
Chalupářský špíz z kuřete 2 - recept. Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny. Vše najdete na webu Recepty.cz.
Podobné recepty jako Chalupářský špíz z kuřete 2
Spaghetti con le cozze: voňavé špagety se slávkami ...
Mezitím ve větší pánvi osmahněte cibulku s česnekem, přilijte cca 100 ml oleje a nechte zpěnit. Poté přidejte slávky a pár minut restujte. Vše podlijte bílým vínem a vyvařte, aby se odpařil alkohol. Do směsi přidejte nakrájenou papričku, rajčata a přilijte trochu vody. Vše společně duste ještě další
Podobné recepty jako Spaghetti con le cozze: voňavé špagety se slávkami ...