Chapadla z kalamárů s čerstvými těstovinami
Kalamáry, jakožto oblíbené mořské plody, představují skvělou kulinářskou volbu pro milovníky netradičních chutí. Tento pokrm v podobě chapadel z kalamárů servírovaných s čers...
Těstoviny s čerstvými špenátovými listy
Těstoviny s čerstvými špenátovými listy představují lahodné a výživné jídlo, které se může pochlubit rozmanitými tvary, jako jsou špagety, vrtule nebo kolínka. Tyto těstoviny jsou cenově d...
Recept Koláčky s houbami
18. listopad 2016 Koláčky s houbami z listového těsta můžou být nejen předkrmem, ale i hlavním jídlem. Klidně také můžete parmezán nahradi.
Podobné recepty jako Recept Koláčky s houbami
Slávky
Slávky jsou jednoduchá pochoutka, kterou připravíte velmi rychle. Nejprve je potřeba začít tím, že se pytel mušlí důkladně protřepe. Ty slávky, které zůstanou otevřené, je...
Chobotnice Vulgaris z Tichého oceánu
Chobotnice Vulgaris z Tichého oceánu je lahodné jídlo, které se připravuje z očištěných a nakrájených chobotnic. Tyto chobotnice se nejprve restují na oleji, poté se...
Restované kalamáry s česnekem a chilli
Restované kalamáry s česnekem a chilli jsou vynikající pokrm, který nejen skvěle chutná, ale také se velmi rychle a snadno připravuje. Tato jídlo je ideální volbou pro milovníky mořských...
Plněné kalamáry
Plněné kalamáry podle Zdeňka Pohlreicha jsou skvělým pokrmem, který si žádá určitou zručnost, ale rozhodně se není čeho bát. Připravte se na chutný zážitek, který vás určitě potěší....
Rychlá tomatová omáčka s čerstvými bylinkami
Rychlá tomatová omáčka s čerstvými bylinkami je lahodný pokrm, který se snadno připravuje. V základu se používá máslo, které se nejprve zahřeje, poté se přidává hladká mouka a směs se...
Risotto Nero
Černé rizoto je originální pokrm, který získává svůj jedinečný vzhled a chuť díky přidání sépiového inkoustu. Tento netradiční variant jídla přináší zajímavý zážitek a odli...
Bramborový salát s fenyklem a kalamáry
Tento bramborový salát s fenyklovým nádechem a kousky kalamáru je skvělým pokrmem, který vás přenese do letních chvil. Díky bramborám je sytý a zasytí vás, zatímco lahodný dresink přidá...
Čočka s čerstvými feferonkami, mátou a koriandrem
Toto jídlo kombinuje čočku a cizrnu, které se nejprve musí dobře propláchnout až do doby, kdy voda bude čistá. Následně se nechají 30 minut nabobtnat. Na pánvi se zahř...
Krkovice v rumu s čerstvými švestkami
Krkovice v rumu s čerstvými švestkami je šťavnatý pokrm, který kombinuje jemnost masa s sladkými a kyselými tóny švestek. Maso je předem ochuceno solí a pepřem, poté marinováno v aromatic...
Sicilský kuskus s mořskými plody
Sicilský kuskus s mořskými plody je osvěžující pokrm, který vás přenese do atmosféry letní dovolené. Tato lehká a chutná směs plná přírodních vůní vás okouzlí svou jednoduše...
Plněné olihně ( kalamáry ) s rajčatovou omáčkou
Plněné olihně, neboli kalamáry, jsou lahodné pokrmy, které se připravují s chutnou náplní. Základem je jemně osmažená cibule, která se míchá s nakrájenými chapadly olihní, piniovým...
Středomořský salát s chobotnicí
Středomořský salát s chobotnicí je lahodné a osvěžující jídlo, které může na první pohled působit exoticky. Pro mnoho Čechů, kteří si rádi dopřejí chobotnici na dovolen...
Smažené krevety v obalu z rýžových nudlí
Smažené krevety obalené v rýžových nudlích jsou lahodným pokrmem, který vyniká svou chutí a křupavým povrchem. Krevety jsou marinovány s aromatickým koriandrem, česnekem a pep...
Asopao "Dominika"
Asopao "Dominika" je lahodný a hustý pokrm, který kombinuje rýži, zeleninu a masné ingredience. Tento jednogenerační pokrm začíná orestováním nakrájené cibule a papriky,...
Mořské plody se skleněnými nudlemi a chilli omáčkou
Toto jídlo kombinuje chuť mořských plodů s jemnými skleněnými nudlemi a pikantní chilli omáčkou. Mořské plody jsou předem rozmrazené a poté osmažené na pánvi, kde se míc...
Smažené kalamáry v těstíčku
Smažené kalamáry v těstíčku jsou oblíbeným pokrmem, který potěší milovníky mořských plodů. Nejprve se kalamáry rozmrazí a důkladně osuší, poté se marinují v směsi vína, oleje, citronové...