Sdílet:

Hedvábná recept


Hedvábná recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Hedvábná, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Hedvábná. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Hedvábná receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Hedvábná bramborová kaše
Uložit recept!
recepty
recepty

Hedvábná bramborová kaše

Hedvábná bramborová kaše se smetanou místo mléka je hebká a lahodná. Hodí se k dušeným nebo pečeným masům a k rybám....

Ořechová náplň (nejlepší, co znám) recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Ořechová náplň (nejlepší, co znám) recept

Ořechová náplň se skvěle hodí do buchet, koláčů, šátečků, závinů (štrúdlů) a mnoha dalších moučníků. Každá zkušená kuchařka má oblíbený recept, za který by dala ruku do ohně. Pokud jste ještě ten svůj nenašli, vyzkoušejte náš prověřený. Třeba se trefíme do vkusu a vy tak získáte svůj rodinný poklad.

Podobné recepty jako Ořechová náplň (nejlepší, co znám)

Krupicová kaše recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Krupicová kaše recept

Jak se vaří krupicová kaše. Přidáme lžíci másla a pomalu přisypeme dvě vrchovaté lžíce krupice. Stále mícháme, aby se netvořily hrudky. Mírným varem ještě asi 2 minuty provaříme. Když je kaše moc hustá, přiléváme postupně mléko. Nalijeme do talíře, navrch dáme plátek másla a ochutíme podle chuti str

Podobné recepty jako Krupicová kaše

Hedvábná česneková polévka s tymiánem a chlebovými krutony ...

Postup přípravy. Brambory oloupejte a nakrájejte na menší kostky. Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno, stroužky česneku jen vyloupněte. V hrnci rozehřejte máslo s olejem na středním stupni a opékejte cibuli a česnek dozlatova 3–4 minuty.

Podobné recepty jako Hedvábná česneková polévka s tymiánem a chlebovými krutony ...

recept internet
recept internet

Hedvábná bramborová kaše

Brambory oloupejte a nechte namočené ve vodě alespoň hodinu, aby se odmočil škrob. Pak je slijte, zalijte čerstvou vodou a uvařte doměkka. Brambory sceďte a zatřepte jimi v hrnci, aby se z nich odpařila voda. Ohřejte mléko a smetanu. Brambory rozmačkejte a elektrickým šlehačem nebo v robotu je začně

Podobné recepty jako Hedvábná bramborová kaše

recept internet
recept internet

Hedvábná roláda

Postup přípravy receptu. 1. Těsto: bílky vyšleháme s cukrem na tuhý sníh, postupně přidáme žloutky a potom sodu bikarbonu a kakao. Těsto rozetřeme na dobře vymazaný, moukou vysypaný plech (nebo na papír na pečení) a upečeme. Vyklopíme na mírně vlhkou utěrku a stočíme. 2.

Podobné recepty jako Hedvábná roláda

Sváteční kuřecí roláda se sušenou ... fresh.iprima.cz

Postup přípravy. Troubu předehřejte na 185–190 °C a připravte zapékací nádobu (30 cm × 40 cm). Cibuli a česnek nakrájejte najemno. Poté nachystejte větší pánev a na středním plameni rozpalte olivový olej. Jakmile bude rozpálený, nasypte do pánve cibuli a česnek a restujte 2–3 minuty.

Podobné recepty jako Sváteční kuřecí roláda se sušenou ... fresh.iprima.cz

Maminčina česnečka recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Maminčina česnečka recept

Postup přípravy. V hrnci usmažíme na sádle cibulku dozlatova, zalijeme vodou, přidáme na kostky nakrájené oloupané brambory, osolíme, opepříme, přidáme podravku a vaříme až jsou brambory měkké. Pak přidáme prolisovaný česnek a rozšlehané vejce, už jen přejdeme varem a odstavíme. Dochutíme majoránkou

Podobné recepty jako Maminčina česnečka

Domácí lučina  smetanová
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Domácí lučina smetanová

Postup přípravy receptu. 1. Jogurt smícháme se šlehačkou a solí. Šlehačku (33% - 40%) nešleháme, jen jí k jogurtu přilijeme. Vše nalijeme do většího cedníku vyloženého čistou plátěnou utěrkou nebo plenou, který postavíme na kastrol nebo mísu a necháme cca 24 hodin v chladu (stačí chladnější špajz (s

Podobné recepty jako Domácí lučina smetanová

Hebká hustá čokoládová poleva recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Hebká hustá čokoládová poleva recept

Dokonalá čokoládová poleva. Necháme zchladnout, ale musí zůstat vlahá a tekutá, jen zhoustne. Buď na roštu, nebo dáme kolem upečeného korpusu mantinel z alobalu a poléváme dezerty. Pak nakláněním polevu rozlléváme rovnoměrně po celé ploše. Následně necháme v chladu ztuhnout, nejlépe do druhého dne.

Podobné recepty jako Hebká hustá čokoládová poleva

Kde najít informace



×