Hedvábná bramborová kaše recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí2 porce

Hedvábná bramborová kaše se smetanou místo mléka je hebká a lahodná. Hodí se k dušeným nebo pečeným masům a k rybám.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 500 g brambor
  • 1 lžíce másla
  • sůl
  • smetana


Způsob přípravy

Brambory oloupeme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Vodu slijeme a ještě horké je rozšleháme s máslem na hladkou kaši. Podle chuti můžeme ještě přisolit. Nakonec do kaše postupně zašleháme horkou smetanu, tolik, až dosáhneme požadované hustoty.

Ideální hustotu hedvábné kaše si určete sami, neměla by být tekutá a neměla by být příliš hustá. Pokud ke kaši podáváme řízek, nebo jiné maso bez omáčky, pokapeme ji na talíři rozpuštěným horkým máslem.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Hedvábná bramborová kaše recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Hedvábná bramborová kaše.
Nebo hledejte podobné podle části názvu hedvábná bramborová kaše .
Hledat podobné recepty na internetu jako Hedvábná bramborová kaše

Kde najít informace



×