„Pajšl“ ze srdíček recept
Srdíčka očistíme, rozpůlíme a dáme na 3/4 hodinky vařit s kořením a bujonem do tlakového hrnce. Vyškvaříme slaninu na kostičky, orestujeme nadrobno nakrájenou cibulku a přidáme kořenovou zeleninu. Zalijeme scezeným vývarem ze srdíček (množství od oka – ne vše), přidáme lžíci hořčice a necháme podusi
Podobné recepty jako „Pajšl“ ze srdíček
Ožralá srdíčka recept
Linecké spodky (srdíčka): Do prosáté mouky můžeme (ale nemusíme!) přidat nastrouhanou citrónovou kůru (z chemicky neošetřeného citrónu) a vanilku nebo vanilkový cukr. Všechny ingredience rychle spojíme. Těsto je tučné a má tendenci se v dlaních "topit", proto ho dáme zabalené do fólie před vykrajová
Podobné recepty jako Ožralá srdíčka