Linecký koláč s tvarohem, borůvkami a drobenkou pro začátečníky ...
Postup přípravy. Z mouky, másla, cukru a vejce vypracujeme v míse těsto. Rukou ho roztlačíme do máslem vymazané koláčové formy a uděláme vyvýšené okraje. Vejce rozmícháme s cukrem a škrobem, poté zapracujeme tvaroh. Připravený tvaroh rozetřeme na těsto ve formě. Posypeme borůvkami a drobenkou.
Podobné recepty jako Linecký koláč s tvarohem, borůvkami a drobenkou pro začátečníky ...
Kohout na víně
S bramborami chutná pokrm výtečně. Suroviny 4 porce 3 kg drůbeží maso Kohout 700 ml červené víno kvalitní 3 lžíce rajský protlak sůl dle chuti pepř mletý dle chuti 150 g slanina 2 ks bobkový list 0,50 lžička tymián 100 ml koňak 150 g máslo olivový olej 150 g žampiony můžou být i konzervované 50
Podobné recepty jako Kohout na víně