Tatarák recept
300 g zadní hovězí nebo svíčková 2 žloutky česnek cibule hořčice kečup drcený kmín sůl pepř chilli worcesterová omáčka chleba. Postup přípravy receptu. Jsou dva způsoby, jak maso připravit: 1) škrábání - maso bude dokonale odblaněno, bude křehké, jako pasta. Jediná nevýhoda je snad čas. Na 300 g mas
Podobné recepty jako Tatarák
Nejlepší hovězí burger (tvrdí Dita P.) recept
4 lžíce tatarské omáčky 1-2 červené cibule 8 plátků rajčat . Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů. Recept se mi líbí. Postup přípravy receptu. Maso dáme do mísy a rukama promícháme s passatou, worcesterem, vejcem, solí a pepřem. Necháme chvílí stát a poté vmícháme nasekanou petrželku a ze směsi vytvar
Podobné recepty jako Nejlepší hovězí burger (tvrdí Dita P.)