Náplň do tortilly bez masa recept

Alena B.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí4 porce

Tenká pšeničná placka tortilla, která je typická zejména pro španělskou a mexickou kuchyni, se dá podávat na tisíc způsobů. Výborně chutná nejen s masem, ale i v lehčí a zdravější variantě, se zeleninou a sýrem.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 2 červené papriky
  • 2 červené cibule
  • 1 cuketa
  • 200 g zelených fazolek
  • 100 ml smetany
  • 150 g nastrouhaného sýra
  • 1 polévková lžíce másla
  • sůl
  • pepř
  • oregano
  • 4 pšeničné tortilly


Způsob přípravy

Cibuli očistíme a nakrájíme na proužky. Cuketu a papriky omyjeme, očistíme a nakrájíme na kostičky. Fazolky očistíme a rozlámeme na menší kousky.

Na pánvi rozehřejeme máslo a nejprve cibuli, a poté i zbylou zeleninu na něm krátce orestujeme. Přilijeme smetanu, směs ochutíme solí, pepřem, oreganem, pánev zaklopíme poklicí a dusíme asi 10 minut.

Připravíme si placky - pšeničné tortilly a naplníme je směsí, posypeme strouhaným sýrem a zarolujeme.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Náplň do tortilly bez masa recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Náplň do tortilly bez masa.
Nebo hledejte podobné podle části názvu náplň tortilly bez masa .
Hledat podobné recepty na internetu jako Náplň do tortilly bez masa

Kde najít informace



×