Křepelka pečená s tymiánovou nádivkou
Křepelka s tymiánovou nádivkou je delikátní pokrm, který spojuje jemné maso těchto ptáků s lahodnou nádivkou. Vnitřek křepelky se naplní směsí vyrobenou z nasekaného rohlíku,...
Nadívané křepelky
Nadívané křepelky jsou lahodné pokrm připravený z čistěných a jemně osolených křepelčí, které jsou naplněny směsí z opražených kostiček rohlíků. Ty se předem nakrájí a poté se spojí...
Křepelky plněné špenátem
Křepelky plněné špenátem jsou chutné a elegantní pokrmy, které oceníte při slavnostních příležitostech. Před přípravou je důležité křepelky důkladně umýt a osolit, a to jak zve...
Tymiánová křidýlka podle Pohlreicha
Tymiánová křidýlka, jak už název napovídá, jsou spojována se známým kuchařem Pohlreichem. Bez ohledu na to, zda je to pravda, je jasné, že kombinace česneku a tymiánu vytváří vynikající...
Tymiánová křidýlka s cuketovými hranolkami
Tymiánová křidýlka s cuketovými hranolkami jsou chutným pokrmem, který kombinuje křehká kuřecí křídla ochucená tymiánem a podávaná s jemnými cuketovými hranolkami. Křídla jsou nejp...