Cuketové cannelloni recept

Alena B.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí4 porce

Těstoviny z tohoto receptu jsou vyrobené z cukety a celý pokrm splňuje požadavky raw stravování. Cuketové cannelloni jsou lehké a bez masa. Naplněné jsou totiž spoustou rajčat.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 2 větší zelené cukety
  • 3 rajčata
  • 6 sušených rajčat
  • ½ citronu
  • 1 stroužek česneku
  • hrst čerstvé bazalky
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 4 lžíce slunečnicových semínek
  • 1 lžička javorového sirupu
  • 2 lžíce vody
  • 2 lžičky sušeného lahůdkového droždí
  • 1 lžička sušeného oregana
  • 1 lžička sušeného rozmarýnu nebo snítka čerstvého
  • sůl
  • pepř


Způsob přípravy

Cukety umyjeme a za pomoci škrabky je nakrájíme na tenké dlouhé plátky. Rajčata umyjeme, zbavíme stopky a na co nejjemněji nakrájíme.

Do vyšší nádoby vymačkáme polovinu citronu, přidáme nakrájená čerstvá i sušená rajčata, očištěný a rozpůlený česnek, všechno koření, olej, sirup, droždí, sůl, pepř a 2 lžíce slunečnicových semínek. Vše rozmixujeme tyčovým mixérem.

Vzniklou směs naplníme do cuketových pásků, zarolujeme a servírujeme posypané zbytkem semínek.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Cuketové cannelloni recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Cuketové cannelloni.
Nebo hledejte podobné podle části názvu cuketové cannelloni .
Hledat podobné recepty na internetu jako Cuketové cannelloni


×