Pečená žebra z divočáka podle Pohlreicha recept
...žebra mají výhodu v tom, že jsou levná a dají se snadno připravit. Běžné je jejich nakládání do ... různých marinád.Recept na pečená vepřová žebra je ideální jídlo, které...
Guláš z divočáka recept
Tématické fráze: nejlepší guláš z divočáka recepty z divocaka gulaš z divočaka na pivě recepty na divočáka recept na divocaka guláš z divočáka na pivu plecko z divočáka plec z divočáka recepty plec z divočáka divocak recepty nejlepsi recepty z divocaka gulaš zdivočaka recept z divočáka recepty s div
Podobné recepty jako Guláš z divočáka
Divočák s rozmarýnem recept
Silně rozpálíme na hlubší pánvi sádlo a maso na něm ze všech stran /každou cca 3 min./ opečeme, aby se uzavřelo. Pekáč na kachnu vylejeme trochou oleje a uděláme ze zeleniny lůžko, do kterého položíme orestované maso. Do výpeku v pánvičce nalijeme vodu a rozpustíme Masox, kterým podlijeme maso divoč
Podobné recepty jako Divočák s rozmarýnem
Svíčková omáčka
Nesmí chybět na žádném slavnostním rodinném obědě. Důkladně omyté maso prošpikujeme slaninou, osolíme a opepříme. Polijeme ho rozpuštěným máslem, posypeme nakrájenou cibulí, nakrájenou kořenovou zeleninou a přidáme bobkový list, nové koření a celý pepř. V lednici vše necháme odležet do druhého dne.
Podobné recepty jako Svíčková omáčka
Mořidlo s octem na zvěřinu
Do hrnce si dáme vodu, ocet, koření a krátce povaříme. Necháme vychladnout. Omytou, opracovanou (odblaněnou) zvěřinu prošpikujeme slaninou a posolíme. Nádobu na naložení vysypeme polovinou pokrájené cibule a zeleniny, na to položíme maso, zalijeme vychladlým mořidlem a navrch posypeme zbytkem zeleni
Podobné recepty jako Mořidlo s octem na zvěřinu
Guláš z divočáka (kančí guláš)
Guláš z divočáka (kančí guláš) - recept. Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny. Vše najdete na webu Recepty.cz.
Podobné recepty jako Guláš z divočáka (kančí guláš)
Steaky z kýty divočáka na houbách a koření recept
Steaky z kýty divočáka na houbách a koření podáváme s přílohou podle vlastní chuti. Steaky je možné konzumovat studené, nakrájené na plátky. Přílohu si zvolíme podle chuti. Doporučuji jemně nastrouhaný čerstvý křen smíchaný s nezralými nastrouhanými jablky.
Podobné recepty jako Steaky z kýty divočáka na houbách a koření
Svíčková na smetaně
Na kilo dám dvě sklenice Halali (přes cedník propláchnu vodou) Přidám na kostičky 20 dkg slaniny. nechám ty tři dny v lednici. potom dám do tlakáče, přidám koření KOTÁNI NA DIVOČINU a vařím asi 50-60 min. potom vyndám maso a vše rozmixuji a zahustím smetanou a přidám worčestr(dle chuti). vyzkoušejte
Podobné recepty jako Svíčková na smetaně
Chutný guláš z divočáka recept
Poté zalijeme vývarem a guláš z divočáka vaříme 25 - 30 minut v tlakovém hrnci, v klasickém hrnci asi 1,5 hodiny. Záleží na velikosti kousků masa. Ve finále guláš z divočáka zahustíme jíškou. Chutný guláš z divočáka podáváme nejlépe s houskovým knedlíkem, dobrý je i s chlebem.
Podobné recepty jako Chutný guláš z divočáka
Divočák na víně dle hajného ze „Šlajfu“ recept
1 kg kýta z divočáka 10 dkg uzená slanina nebo špek 1 ks bílá cibule 1 ks červená cibule 3 stroužky česneku 2 ks mrkve 1 ks petržele 1/4 celeru 1/2 l kvalitní červené víno 1/2 l zvěřinový (příp. jiný masový ) vývar 2 listy bobkový list 4 kuliček jalovce 8 kuliček nového koření 12 kuliček celého pepř
Podobné recepty jako Divočák na víně dle hajného ze „Šlajfu“
Bok z divočáka dle hajného ze „Šlajfu“ recept
Do pekáče vsypu na sádlo nahrubo nakrájenou cibuli a česnek. Na to položím nasolený medem potřený bok kostmi vzhůru. Zasypu kmínem, cibulí a česnekem a přidám koření kolem boku. Podliji ½ l piva, přikryji pekáč poklicí nebo druhým pekáčem a vložím do trouby vyhřáté na 100°C. V troubě ponechám cca 3
Podobné recepty jako Bok z divočáka dle hajného ze „Šlajfu“
Divoký kančí steak recept
Maso dobře očistíme, pokrájíme na silnější plátky, posypeme pepřem a okořeníme - použijeme koření na divočinu. Nezapomeneme přidat ještě čerstvý nebo sušený tymián a maso naložíme do olivového oleje. Naložené maso vydrží i delší dobu 3 - 4 dny, je pak více uleželé a provoněné kořením a má jemnější c
Podobné recepty jako Divoký kančí steak
Sele na rožni recept
Další přísady si zvolíme podle vlastní chuti: červená paprika, kari, chilli, hořčice, cibule, kmín nebo třeba jen směs grilovacího koření. Rožnění Samotné rožnění je nenáročné. Je jen potřeba dodržet několik zásad. Střídmě přikládat, aby se sele rožnilo jen na sálavém teple.
Podobné recepty jako Sele na rožni
Ragú z divočáka recept
Na sádle orestujeme nakrájenou zeleninu a na ní pak kančí maso. Osolíme, opepříme, zalijeme vínem a dusíme asi 30 minut. Pak přidáme vývar, koření a tymián (zabalené v plátěném uzlíčku nebo vajíčku na čaj) a dusíme asi hodinu. (Kdo má rád, může přidat i pár lžic krájených, loupaných rajčat).
Podobné recepty jako Ragú z divočáka
Pečený divočák recept
Postup přípravy receptu. Na dno plechu dáme trochu nastrouhané zeleniny, já měla zeleninu s cibulí, česnekem a slaninou, vše promíchané v jedné misce. next>Na zeleninu naskládáme maso, opět trošku zeleniny, koření od každého tak 5-6 ks a lžíci sádla. next>Podlijem vodou a dáme péct na 250°C asi na 1
Podobné recepty jako Pečený divočák
Kančí svíčková (i z jiné zvěřiny) recept
Kořenovou zeleninu nakrájíme na kostičky, cibuli na jemno a dáme k masu. Přidáme pět kuliček nového koření, tři bobkové listy, asi deset kuliček jalovce a zhruba dvacet višní. Pokapeme šťávou z půlky citrónu, zalijeme vodou a vložíme do ledničky.
Podobné recepty jako Kančí svíčková (i z jiné zvěřiny)
Kančí guláš
Byl dobrý, ale: Dělala jsem ho z kupovaného kančího masa (cca 700g) přímo na guláš a místo vývaru dala masox. Taky jsem musela guláš hodně dokořenit (také bobkový list a nové koření) a přisolit, aby měl správnou chuť a guláše dělám vždy den předem, takže nechala i uležet. Jinak bramborove knedlíky j
Podobné recepty jako Kančí guláš
Svíčková omáčka
:-) Pokud chcete mít hezkou tmavou barvu svíčkové, tak je dobré dát na cibulku nejdříve nastrouhanou mrkev, posolit a opepřit a teprve až pustí šťávu asi po 10 min přidat nastrouhaný celer s petrželí a opět posolit a opepřit a přidat další koření.Tímto delším dušením je chuť výraznější. Pokud je aro
Podobné recepty jako Svíčková omáčka
Kančí guláš na víně recept
Nasraný: Koření si každý dá své vlastní chuti, neb chutě máme každý jiné. S popisem česneku, tymiánu a rozmarýnu souhlasím, není to v postupu, já bych dala všechno koření a česnek na plátky, ale autorka to měla uvést. Příště, ale prosím, trošku slušnější výrazy, dyk to máte už v hrnci, tak jste si .
Podobné recepty jako Kančí guláš na víně
Medailonky z divočáka recept
Medailonky divočáka vybereme z marinády, osolíme, okořeníme, potřeme hořčicí a obalíme slaninou. Poklademe na horký gril a grilujeme asi 6 - 10 minut, přičemž maso občas obrátíme. Potom pokládáme na gril okořeněné plátky ananasu a z každé strany grilujeme asi 3 minuty.
Podobné recepty jako Medailonky z divočáka
Divočák v rybízovinné omáčce s knedlíkem recept
Na oleji opražíme cibuli, přidame maso a necháme pořádně orestovat, až pustí štávu. Přidáme dvě lžíce koření a malinko podlijeme domácim vývarem, necháme dusit a po chvilce přidáme džem a promícháme. Podusíme a zahustíme moukou s vodou. Asi po 10 minutách nalijeme víno a necháme přejít varem.
Podobné recepty jako Divočák v rybízovinné omáčce s knedlíkem
Kančí ragú s brusinkovou omáčkou recept
Následuje koření, které dáme do čajítka nebo látkového měšce. Lze použít pyramidový sáček od Vitany na svíčkovou. V tom případě už dáme jen jalovčinky. Přidáme povidla, brusinkový džem, cukr a restujeme na barvu. Přisolíme. Vlijeme ocet a necháme odpařit. Mezitím na pánvi opečeme maso, které rovněž
Podobné recepty jako Kančí ragú s brusinkovou omáčkou
Divoká sekaná
Před časem jsem dostal mletou z divočáka a hledal jsem vhodný recept.Musím říct,že nás to moc neoslovilo,nejsme zvyklí na takové chutě,ale sestra byla k neudržení:-).Tak alespoň za ní posílám 1.Co si pamatuji,toho piva nebylo třeba tolik...
Podobné recepty jako Divoká sekaná
Stehno z divočáka na červeném víně s šípkovou omáčkou recept ...
Stehno z divočáka na červeném víně s šípkovou omáčkou není každodenní jídlo, spíše slavnostní, ale vynaložená námaha se vám bohatě odmění úžasnou chutí této luxusní delikatesy. Stehno z divočáka je lahůdka sama o sobě, zaslouží si takovouto náročnější přípravu. Kdo si tu práci dá, jistě nebude litov
Podobné recepty jako Stehno z divočáka na červeném víně s šípkovou omáčkou ...
Domácí klobásy podle Hynka recept
Rozpis koření na 10kg masa KOŘENÍ 160g Sůl 40g Dusitanová sůl 20g Mletý pepř 25g Paprika pálivá 50g Paprika sladká 50g Kmín drcený 150g Česnek 3g Nové koření (mleté) 3g Muškátový oříšek 30g Kmín celý Dusitanovou sůl můžete nahradit normální solí, ale v tom případě je potřeba hotovou směs nechat 2-3
Podobné recepty jako Domácí klobásy podle Hynka
Kančí se šípkovou omáčkou recept
Kančí prošpikujeme, osolíme, opečeme v pekáčku na zbytku slaniny a na oleji s máslem. Maso odložíme stranou a na tuku opečeme nakrájenou zeleninu a koření. Vrátíme maso, podlijeme vínem a čajem, přidáme 1 lžíci šípkového džemu, přikryjeme a pečeme v troubě doměkka. Během pečení, je-li potřeba, podlé
Podobné recepty jako Kančí se šípkovou omáčkou
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Koření se nebát a upravil bych teplotu a dobu pečení. 15min. na 200°C, pak 170°C 40min a ke konci dopéct na horní ohřev na 180°C-200°C, aby se ještě pekně zabarvila a udělal se křupavý povrch.
Podobné recepty jako Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Divočáček na bylinkách recept
V kastrolu rozpálíme olej a na něm necháme osmahnout a zatáhnout maso. Dáme jej vedle a na zbytku tuku osmahnem cibuli nadrobno. Vrátíme maso, osolíme, opepříme, rozdrobíme masox. Zalijeme vřelou vodou do 2/3 masa a necháme v troubě na 180°C dusit pod poklicí doměkka. Když je třeba, během pečení pod
Podobné recepty jako Divočáček na bylinkách
Steaky z divočáka na česneku recept
Maso nakrájíme na menší steaky a dáme přes noc (lépe déle) naložit do marinády, kterou připravíme smícháním oleje, koření a česneku. Další den opečeme na pánvi - není třeba už žádného dalšího tuku, ani sůl.
Podobné recepty jako Steaky z divočáka na česneku
Kančí guláš recept
Danča:Dobrý je to maso nakrájet na kostky zalít ho asi 2 lžícema octa, oleje a na půlměsíčky nakrájet a promíchat s cibulkou, přidávám pak ještě trochu koření zvěřina ale pozor obsahuje jalovec a ten je hodně aromatický. Nechám to pak klidně dva dny odležet. pak stejným způsobem jak je psáno děám gu
Podobné recepty jako Kančí guláš
Kančí plec na česneku recept
Česnek nakrájíme na plátky a papriku na nudličky. Cibuli dáme osmažíme v kastrolu na rozehřátém sádle. Přidáme maso, sůl, pepř, papriku, grilovací koření, plátky česneku, kmín, hořčici, zázvor a opékáme, až je maso měkké. Občas podléváme vývarem. Dávám kančí plec na česneku do trouby. Pak je maso kř
Podobné recepty jako Kančí plec na česneku
Srnčí biftek s oblohou recept
Před smažením odstraníme cibuli, popř. i kousky koření, osolíme a pak zprudka opečeme na rozpáleném sádle nebo oleji.Doporučuji maso z ledničky vyndat v předstihu, abyste ho nevkládali do omastku studené, omastek by se ochladil a pak by nebyly biftečky správně šťavnaté.
Podobné recepty jako Srnčí biftek s oblohou
Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce recept
Paprička: na steky fakt asi ne - souhlas s vybusnou - přece jen je to dost odlišná úprava, ovšem gulášek - to je jiná a omáčka něco jakosvíčková nebo smetanová atd, 100% ano Terezko, mně absolutně nedošlo, že tu není marináda na zvěřinu, až včera, když o ní, myslím vybusna, mluvila (psala). Já to po
Podobné recepty jako Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce
Medailonky z divočáka s kuřecími játry
Medailonky z divočáka s kuřecími játry - recept. Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny. Vše najdete na webu Recepty.cz.
Podobné recepty jako Medailonky z divočáka s kuřecími játry
Divoký vepřový guláš recept
Na oleji si osmažíme cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, všechno koření, prolisovaný česnek, zalijeme a dusíme v tlakovém hrnci asi 25 minut. Po uvaření vyjmeme koření, jak se nám povede, přidáme kečup a zahustíme jíškou. Podáváme s knedlíkem, nebo s chlebem.
Podobné recepty jako Divoký vepřový guláš
Guláš nejlepší!!! recept
Maso nakrájíme na menší kostičky, cibuli na půlkolečka a česnek na plátky (přístroj nastavíme do polohy 2). Sporák zapneme na č. 6. Vepřové sádlo vložíme do hrnce a na něm krátce osmahneme kousky masa (až trochu zhnědnou). Potom přidáme cibuli, česnek, mouku, papriky a gulášové koření a rajský protl
Podobné recepty jako Guláš nejlepší!!!