Guláš - nejlepší!
Voňavý guláš plný měkkého šťavnatého dušeného masa je česká klasika, kterou má rád skoro každý. Základem úspěchu je použít kvalitní hovězí maso a dostatek cibule, která musí být orestovaná pěkně dohněda.
Suroviny pro 8 porcí
8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 11 525 kJ / 2 755 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 244,26 g |
Tuky | 161,57 g |
Vláknina | 21,28 g |
Cholesterol | 596 mg |
Sodík | 522 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 75,73 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Musím napsat, že tenhle guláš dělám ve fritovacím hrnci, který lze použít jak na smažení, tak po slití oleje i jako teflonová pečící pánev. Maminky chtěly, ať recept napíšu a myslím, že když ho uděláte normálně v hrnci na plotně, tak to bude stejná dobrůtka. My se po něm můžeme užrat!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 11. 2021 14:20
6. 11. 2021 10:23
No, to vepřové mi žíly nerve, guláše jsou z lecčeho, že Já spíše cílil na ten renonc v množství masa: "1 kg hovězího masa (vepřového masa stačí jen 500 g, ...
6. 11. 2021 00:27
5. 11. 2021 23:32
No, co to ale znamená:
"1 kg hovězího masa (vepřového masa stačí jen 500 g, a je to taky dobrota)"
5. 11. 2021 21:24
Nejdřív jsem ho zkusila ze zvědavosti - mám úplně stejný hrnec. Ale dnes ho dělám ve všech možných hrncích - od papiňáku až po multifunkční nebo pomalé ... Díky za recept ...
29. 10. 2021 19:40
19. 10. 2017 12:49
26. 9. 2016 17:49
24. 7. 2016 08:48
18. 7. 2016 14:49
28. 4. 2016 14:22
29. 2. 2016 08:41
1. 2. 2016 12:48
20. 3. 2015 20:49
20. 3. 2015 20:12
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 6 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 6 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 6 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 7 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 23 minutami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 50 minutami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 2 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 2 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 2 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 4 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 5 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý vepřový guláš s povidly: Ta švestková mu dodají výbornou chuť i barvu
Jste milovníci nadýchaného českého pokladu? Ale co k němu stále vymýšlet? Představujeme oblíbené recepty s houskovým knedlíkem
Není nad poctivý hospodský guláš. S vařením poradíme začátečníkům
Další recepty
Tématické fráze: guláš guláš recept nejlepší hovězí guláš recept guláš nejlepší vepřový guláš nejlepší hovězí guláš recept recept na gulas recepty guláš veprovy gulas nejlepší vepřový guláš recept recept na nejlepší hovězí guláš nejlepší maso na guláš vepřový guláš recept gulase jak správně uvařit hovězí guláš guláš v remosce recepty na gulaš guláš z tlačenky nejlepší recepty hovězí guláš jak správně uvařit guláš
Suroviny: maso hovězí, sádlo vepřové, česnek, cibule, protlak rajčatový, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, vývar masový, sůl, pepř mletý, kmín celý, majoránka, sádlo, mouka hladká
Guláš - nejlepší!
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EMk
77 názorů