Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Divočáček na bylinkách

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 6. 2011 19:04

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 163 kJ / 2 190 kcal
Bílkoviny147,84 g
Tuky160,05 g
Vláknina15,19 g
Cholesterol 453 mg
Sodík 1,19 g
Sůl2,93 g
Sacharidy26,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

V kastrolu je masa víc, jsou to kuřecí filátka, protože kaňourek byl pro miláčka, my tři grácie jsme si daly radši ptáka ze dvorka ;-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 6. 2011 23:53

Kance mám už jen vlastního"domácího"a toho nedám;-):-DAle receptík se mi moc i s foto líbí:-p+12:yes::-K

maris maris

12. 6. 2011 20:26

Krásný kaneček :yes::-)+

zizala zizala (moderátorka)

12. 6. 2011 20:13

To vypadá úžasně, recept i fotka :yes::yes:

endula

12. 6. 2011 09:49

kančí nemám, vyzkusím obyčejného čuníka:-p:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

12. 6. 2011 09:34

tak to je moc pěkná mňamka:-ptaky bych si dala a to i s kuskusem,dobrá kombinace;-):yes:+1

pipre pipre

12. 6. 2011 08:40

:-p:yes::yes:+7

Merylas Merylas (moderátorka)

11. 6. 2011 22:26

Na talíři to vypadá nádherně:-p:yes::-K

Bibinka Bibinka

11. 6. 2011 21:31

srettka:velmi,velmi jedlý recept a krásně vyfocený, jako by stálo jídlo přede mnou. Dávám ti 6.bod:yes:

Colombo65 Colombo65

11. 6. 2011 21:01

Nádhera, jen ten kuskus bych si nedal;-);-);-):-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

11. 6. 2011 20:14

To je krása, báječně to voní až sem, jen bych u toho radši měla knedlík nějaký, ale krásné jinak:-K:-K:-p:-p:-):yes::yes::yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 6. 2011 19:35

srettka::-D:-D:-D:-D

srettka

11. 6. 2011 19:31

Jana Remkova:remi, já pokud je to možné, maso nakládám a hlavně zatahuju osmažením. taky nemám ráda masové krekry:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 6. 2011 19:26

Streti, vypadá to božsky. Já osobně, pokud se nepletu, jsem měla nějaké kančí medajlonky v Praze na srazu a byla jsem dost sklamaná. Bylo to tuhé, suché, no, nevím, ale někteří chválili!!:-) Ty máš divočáka naloženého a to bude určitě měkčí a šťavnatější. :-p

srettka

11. 6. 2011 19:19

Eliza:tož to byl kaňůrek s kostí hřbetní.něco se vypíklo. kousek zbyl;-)
to maso přinesl miláček od nějakého nimroda,kterej si je choval od selátek doma:-)

Eliza Eliza

11. 6. 2011 19:15

No jo, to jsem nikdy nejedla...;-) Jen jednou jsem si v restauraci dala nějaké kančí medailonky a byly báječné. Vlastně ani nevím, kde se takové masíčko sežene...
Fakt ho ten tvůj spucnul tři čtvrtě kila??;-):-D
+:yes::-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nalozeny divocak bylinky na divočinu medajlonky z divočáka kančí medajlonky medailonky z divočáka bylinky na divocaka divočak na smetaně pupek z divočáka divočák naložený divočák na bilinkach bilinky na divocaka grilovany divocak kančí medailonky divočina bylinky divocak medajlonky recept na kančí medajlonky kuřecí medailónky na bylinkách naložený divočáka medailonky na bylinkách byliny na divočáka

Suroviny: hřbet kančí, majonéza, víno červené, olej, čerstvé bylinky, koření na divočinu, česnek sušený, sůl, pepř, cibule, olej, bujón, mouka hladká, voda

TopRecepty.cz

Divočáček na bylinkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N78p